Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати французькі тости?
Тости подаються разом і дивовижним соусом, якого я рекомендую зробити подвійну порцію. Він дуже і дуже смачний, при тому що готується досить швидко і легко. Необхідні продукти Чотири скибочки хліба для тостів Чотири яйця Дві столових ложки рослинного масла Одна середня цибулина 100 мл. жирних вершків Пучок свіжого кропу (петрушки, кінзи або трохи шпинату) Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Спочатку готуємо соус. Для цього потрібно вимити й подрібнити зелень, очистити і дуже дрібно нарізати цибулину, яку обсмажити в рослинній олії (буде достатньо їдальні ложки олії). Додати до смаженій цибулі зелень, прогріти і відразу ж зняти з вогню. В цю масу влити вершки, посолити і поперчити. Поставити на слабкий вогонь і прогріти дві - три хвилини. З кожного скибочки хліба вирізаємо серединку (м'якуш), залишаючи по краях приблизно по одному див. Отримані рамки викладаємо в розігріте масло і підсмажуємо на сковорідці на середньому вогні до рум'яного кольору. Перевертаємо, в центр кожної рамочки виливаємо по одному яйцю. Посипаємо сіллю і перцем, накриваємо сковорідку кришкою, обсмажуємо поки білок і жовток не «схопиться». Готові тости викладаємо на тарілку, подаємо з соусом. | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |