Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати французькі тости?
Тости подаються разом і дивовижним соусом, якого я рекомендую зробити подвійну порцію. Він дуже і дуже смачний, при тому що готується досить швидко і легко.
Необхідні продукти

Чотири скибочки хліба для тостів
Чотири яйця
Дві столових ложки рослинного масла
Одна середня цибулина
100 мл. жирних вершків
Пучок свіжого кропу (петрушки, кінзи або трохи шпинату)
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Спочатку готуємо соус. Для цього потрібно вимити й подрібнити зелень, очистити і дуже дрібно нарізати цибулину, яку обсмажити в рослинній олії (буде достатньо їдальні ложки олії). Додати до смаженій цибулі зелень, прогріти і відразу ж зняти з вогню. В цю масу влити вершки, посолити і поперчити. Поставити на слабкий вогонь і прогріти дві - три хвилини.
З кожного скибочки хліба вирізаємо серединку (м'якуш), залишаючи по краях приблизно по одному див. Отримані рамки викладаємо в розігріте масло і підсмажуємо на сковорідці на середньому вогні до рум'яного кольору. Перевертаємо, в центр кожної рамочки виливаємо по одному яйцю. Посипаємо сіллю і перцем, накриваємо сковорідку кришкою, обсмажуємо поки білок і жовток не «схопиться». Готові тости викладаємо на тарілку, подаємо з соусом.
Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: тости, викладаємо

Рекомендовані рецепти:

Цепеліни
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
"Веселі" мафіни
Лимонно-кокосовий пиріг
Торт "Посмішка негра"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: