Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати фінські бутерброди?
Не знаю, звідки у бутербродів така назва, ніякої скандинавської грунтовності в них немає. Можливо, в оригінальному рецепті додавалися шматочки риби, але в тому вигляді, в якому він готується у нас, його можна сміливо називати антикризовим. Тому що дешево і смачно. Що знадобиться для приготування Скибочки білого батона Дві столові ложки манної крупи Чотири столові ложки окропу Одне яйце Одна середня цибулина Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Свіжа зелень кропу Приготування Бутербродних маса готується на основі манної крупи. Заливаємо її невеликою кількістю окропу, відразу ж швидко розмішуємо, щоб не вийшли грудочки. Даємо трохи постояти, манка повинна набрякнути. Потім додаємо збите яйце, сіль і перець. Дрібно ріжемо цибулину і зелень і теж додаємо до манки. Добре розмішуємо. Далі можна експериментувати, основа у нас готова. Можна додати дрібно нарізаний болгарський перець і мариновані огірки або корнішони, свіжі помідори, натерти до манки плавлений сир, додати різні спеції - куркуму, паприку. Варіантів дуже багато. Але можна і не додавати, теж виходить смачно. Бутерброди викладаються на сковорідку, в розігріте масло намазала стороною вниз. Як тільки підрум'яняться - переверніть і підсмажте іншу сторону. | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |