Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фінські бутерброди?
Не знаю, звідки у бутербродів така назва, ніякої скандинавської грунтовності в них немає. Можливо, в оригінальному рецепті додавалися шматочки риби, але в тому вигляді, в якому він готується у нас, його можна сміливо називати антикризовим. Тому що дешево і смачно.
Що знадобиться для приготування

Скибочки білого батона
Дві столові ложки манної крупи
Чотири столові ложки окропу
Одне яйце
Одна середня цибулина
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Свіжа зелень кропу

Приготування

Бутербродних маса готується на основі манної крупи. Заливаємо її невеликою кількістю окропу, відразу ж швидко розмішуємо, щоб не вийшли грудочки. Даємо трохи постояти, манка повинна набрякнути.
Потім додаємо збите яйце, сіль і перець. Дрібно ріжемо цибулину і зелень і теж додаємо до манки. Добре розмішуємо. Далі можна експериментувати, основа у нас готова.
Можна додати дрібно нарізаний болгарський перець і мариновані огірки або корнішони, свіжі помідори, натерти до манки плавлений сир, додати різні спеції - куркуму, паприку. Варіантів дуже багато. Але можна і не додавати, теж виходить смачно.
Бутерброди викладаються на сковорідку, в розігріте масло намазала стороною вниз. Як тільки підрум'яняться - переверніть і підсмажте іншу сторону.
Просмотров: 427
Категория: Рецепти |
| Теги: тому, перець

Рекомендовані рецепти:

Вершково-медові цукерки
Апельсинові мафіни
Великодні паски
Пиріг з гарбузом і ківі
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: