Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати фінська пиріг з буряком?
![]() Що знадобиться для приготування тіста 150 грам буряка Два яйця 200 грам борошна 130 грам цукру Чайна ложка розпушувача Чайна ложка ванільного цукру Половина чайної ложки тертого імбиру (або порошку) 100 грам маргарину Для глазурі 100 грам цукрової пудри 100 грам м'якого вершкового сиру 25 грам вершкового масла Приготування Буряк почистити, розрізати на частини і подрібнити у блендері. Якщо використовуєте корінець імбиру, то покладіть його. В іншій чашці збийте цукор і яйця в піну. Всі сухі інгредієнти (борошно, розпушувач і імбир в порошку, ванільний цукор) змішайте. Маргарин розтопити і остудіть до кімнатної температури. До збитим яйцям додайте буряк, перемішайте, потім додайте масло та сухі інгредієнти. Вилийте тісто в змащену маслом форму, випікайте 35 хвилин при температурі 200 градусів. Якщо робите в маленьких формочках, то потрібно випікати 20 хвилин. Для глазурі розтопити масло, додайте сир і цукрову пудру, розмішайте. Покрийте глазур'ю остиглі кекси і прикрасьте листочками м'яти. | |
Просмотров: 502 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |