Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати фаршировані патисони?
Це дуже смачне і красиве блюдо. Принцип приготування практично такий же, як і у фаршированих кабачків, але у фарш додано прованські трави - вони начинку додають пікантності. Що знадобиться для приготування (пропорції довільні) Патисони (краще брати невеликі) М'ясний фарш (яловичина, свинина, курятина або змішаний) Ріпчасту цибулю Томати у власному соку Часник Тертий сир Рослинна олія Сіль, перець, прованські трави - все за смаком Приготування У патисонів акуратно зрізаємо кришечки (з того боку, де плодоніжка), виймаємо чайною ложечкою м'якоть. Залишаємо трохи м'якоті стінках і на денці. Ту, що вийняли, дрібно рубаємо. Цибулю і часник дрібно ріжемо. У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо м'якоть патисонів. Коли буде готове, знімаємо зі сковорідки, а в тому ж маслі обсмажуємо цибулю і часник, кладемо м'ясний фарш і при постійному помішуванні обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо томати разом з соком, приправляємо сіллю, перцем, прованськими травами і тушкуємо всі десять хвилин. Патисони зсередини трохи посипаємо сіллю. Начиняємо фаршем, посипаємо зверху тертим сиром, накриваємо зрізаними кришечками і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо хвилин 40 - 45 до м'якості патисонів. | |
Просмотров: 597 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |