Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фаршировані патисони?
Це дуже смачне і красиве блюдо. Принцип приготування практично такий же, як і у фаршированих кабачків, але у фарш додано прованські трави - вони начинку додають пікантності.
Що знадобиться для приготування (пропорції довільні)

Патисони (краще брати невеликі)
М'ясний фарш (яловичина, свинина, курятина або змішаний)
Ріпчасту цибулю
Томати у власному соку
Часник
Тертий сир
Рослинна олія
Сіль, перець, прованські трави - все за смаком

Приготування

У патисонів акуратно зрізаємо кришечки (з того боку, де плодоніжка), виймаємо чайною ложечкою м'якоть. Залишаємо трохи м'якоті стінках і на денці. Ту, що вийняли, дрібно рубаємо. Цибулю і часник дрібно ріжемо. У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо м'якоть патисонів. Коли буде готове, знімаємо зі сковорідки, а в тому ж маслі обсмажуємо цибулю і часник, кладемо м'ясний фарш і при постійному помішуванні обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо томати разом з соком, приправляємо сіллю, перцем, прованськими травами і тушкуємо всі десять хвилин.
Патисони зсередини трохи посипаємо сіллю. Начиняємо фаршем, посипаємо зверху тертим сиром, накриваємо зрізаними кришечками і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо хвилин 40 - 45 до м'якості патисонів.
Просмотров: 597
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, патисонів

Рекомендовані рецепти:

Домашні пряники "М'ятні"
Млинці з зеленою цибулею
Суп з ковбасками та овочами
«Рафаелло» з плавлених сирків
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Курчата з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: