Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фальшивий плов в духовці?
Для приготування такого плову потрібно підібрати суміш з круп які готуються приблизно однаковий час. М'ясо підійде будь-яке. Блюдо дуже зручне - одночасно готується і м'ясо, і гарнір до нього. Можна приготувати за пропонованим рецептом або просто з гречкою.
Що знадобиться для приготування
М'ясо (будь-яке)
200 грам бурого (або є) рису
100 грам очищеного маша (середньоазіатська квасоля)
120 грам чечевиці
Три морквини
Три цибулини
250 мл сухого білого вина
Столова ложка сухої м'яти
Столова ложка сухого базиліка
Чайна ложка меленого коріандру
Суміш перців, сіль за смаком
Столова ложка барбарису
Чайна ложка кмину
Три лаврових листочка
Приготування

М'ясо замаринуйте на ніч в суміші з вина, перцю, солі, лаврушки і базиліка.
Змішайте одну маш рис і замочіть в холодній воді на годину - півтора. Промити сочевицю (краще брати зелене або коричневе, червона швидко розвариться).

Наріжте цибулю і моркву брусочками, посоліть, злегка пам'ятаєте руками і викладіть у форму для запікання. На овочі викладіть мариноване м'ясо, затягніть форму фольгою і відправте в духовку на годину. Підтримуйте Температуру в районі 200 градусів.

Злийте воду з рису і маша, змішайте з сочевицею. Додайте коріандр, кмин, барбарис і м'яту, перемішайте.
Дістаньте м'ясо з духовки, обережно зніміть фольгу, викладіть круп'яну суміш навколо м'яса і перемішайте з овочами. Трохи підсолити, накрийте фольгою і запікайте ще годину. Хвилин за десять до готовності можна фольгу зняти щоб м'ясо підрум'янилося.
Приємного апетиту!
Просмотров: 532
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, годину

Рекомендовані рецепти:

Медовий пиріг на швидку руку
Печиво з фісташками
Пиріг зі шпинатом і сиром
Бісквітний торт на день народження
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: