Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фальшиві відбивні?
Не здивуюся, якщо це блюдо вже є в копилочках рецептів, назва у нього може бути і іншим. Рецепт дуже популярний, такий цікавий варіант приготування чи котлет, то відбивних. Готувати можна з будь-якого м'ясного фаршу.
Необхідні продукти

Кілограм фаршу (мясний, курячий або змішаний)
Два - три яйця
200 грам майонезу
Три - чотири столові ложки крохмалю
Дві - три головки цибулі
Сіль, чорний мелений перець, спеції - за смаком
Рослинне масло для смаження
Вафельні коржики невеликого розміру

Для кляру знадобиться штук сім яєць, трохи води, борошно, сіль і спеції.
Приготування

Спочатку приготувати фарш. Вбити в нього яйця, покласти майонез, дрібно нарізаний (або прокручений через м'ясорубку) цибулю, добре вимішують. Додати крохмаль, сіль, перець і спеції, ще раз перемішати і прибрати ненадовго в холодильник.

Для приготування кляра збити віночком яйця, влити трохи води або молока, посолити і всипати дві - три столові ложки борошна. Розмішати, тісто має бути по консистенції як сметана. Якщо вийшло рідке, додати ще борошна.

Взяти два коржика. На один покласти столову ложку фаршу, іншим придавити зверху. Фарш має трохи вилізти по краях. Прибрати зайве, вмочити котлетку - відбивну в кляр і обсмажити на сковорідці. Смажити потрібно на невеликому вогні під кришкою. Коли одна сторона підрум'яниться, перевернути і підрум'янити другу сторону. Незадовго до готовності кришку зняти, щоб на відбивних вийшла хрустка скоринка.
Просмотров: 700
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, фаршу

Рекомендовані рецепти:

Мигдальної-яблучний пиріг
Повітряні сирники
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Хрустка випічка
Лимонно-морквяне ласощі
Закуска "Грибна галявина"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: