Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати дріжджові млинці з різними начинками?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам борошна 35 мл молока Чотири яйця Чотири середніх картоплини 30 грам свіжих дріжджів Столова ложка цукру Чайна ложка солі Для начинки - тонко нарізана шинка або бекон, для солодкого - розпарений ізюм Приготування Дріжджі розтираємо з цукром і сіллю, заливаємо теплим молоком, залишаємо на двадцять хвилин. Картоплю натираємо на дрібній тертці, якщо він дає багато соку - злегка віджимаємо. В просторий посуд виливаємо опару, кладемо картоплю, збиті яйця, борошно, вимішуємо однорідне тісто без грудочок. Накриваємо його і ставимо в тепле місце на годину - півтора. Піднялося тісто добре перемішуємо, ділимо на дві частини (або на стільки частин, скільки у вас видів начинки) і випікаємо оладки. В сковорідці підсмажуємо по скибочці бекону для кожного оладка, викладаємо на обсмажений бекон ложку тесту (або більше) і далі печемо як зазвичай. Якщо додаєте родзинки, то його відразу вмішайте в тісто і випікайте оладки, підрум'янюючи їх з двох сторін. | |
Просмотров: 605 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |