Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати дріжджові млинці з різними начинками?
Тісто для оладок робиться нейтрального смаку, і можна додавати при смаженні різні начинки - від бекону до ізюму. Додавання в тісто сирої картоплі робить оладки дуже пишними, і вони при смаженні не вбирають багато олії. Смак картоплі в готових оладушках зовсім не відчувається.
Що знадобиться для приготування

500 грам борошна
35 мл молока
Чотири яйця
Чотири середніх картоплини
30 грам свіжих дріжджів
Столова ложка цукру
Чайна ложка солі
Для начинки - тонко нарізана шинка або бекон, для солодкого - розпарений ізюм

Приготування

Дріжджі розтираємо з цукром і сіллю, заливаємо теплим молоком, залишаємо на двадцять хвилин.
Картоплю натираємо на дрібній тертці, якщо він дає багато соку - злегка віджимаємо.
В просторий посуд виливаємо опару, кладемо картоплю, збиті яйця, борошно, вимішуємо однорідне тісто без грудочок. Накриваємо його і ставимо в тепле місце на годину - півтора. Піднялося тісто добре перемішуємо, ділимо на дві частини (або на стільки частин, скільки у вас видів начинки) і випікаємо оладки.
В сковорідці підсмажуємо по скибочці бекону для кожного оладка, викладаємо на обсмажений бекон ложку тесту (або більше) і далі печемо як зазвичай.
Якщо додаєте родзинки, то його відразу вмішайте в тісто і випікайте оладки, підрум'янюючи їх з двох сторін.
Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, оладки

Рекомендовані рецепти:

Райдужні меренги
Пряники медово-бананові
Індичка з сухофруктами
Сирний торт з персиками
Імбирний чай
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: