Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати дріжджові коржі з чебрецем?
Можна чебрець замінити іншими травами або зробити коржики з солоною бринзою. Коржі виходять повітряними, ароматними, а рецепт приготування дуже простий.
Що знадобиться з продуктів

Кубик дріжджів (42 грами)
Кілограм борошна
500 мл. теплої води
П'ять столових ложок рослинного масла
Дві столові ложки вершкового масла
Півтори чайних ложки солі
Чайна ложка цукру
Сухий чебрець або будь сушені трави
Якщо робите з бринзою, то по 50 грам бринзи на кожну корж

Приготування

Дріжджі розтираємо з цукром, вливаємо теплу воду, розмішуємо. Підсипаємо просіяне борошно, замішуємо тісто. Коли буде майже вымешано, додаємо рослинне масло і вмішуємо його в тісто. Готове тісто вийде м'яким, ніжним і не буде липнути до рук. Перекладаємо в каструлю і залишаємо в теплі підходити приблизно на годину.
Потім викладаємо на посипаний борошном стіл, обминаємо і ділимо на чотири - шість частин.
посипаємо борошном Деко. Беремо одну частину тіста, формуємо з неї корж, товщина повинна бути не більше сантиметра. Даємо підійти хвилин двадцять, потім в центрі робимо поглиблення, скроплюємо водою, щоб краще прилипли спеції, трави. Посипаємо чебрецем або бринзу кришимо. Ставимо в гарячу духовку, випікаємо на середньому вогні до рум'яного кольору. Готові коржі змащуємо розтопленим вершковим маслом і накриваємо рушником.
Просмотров: 456
Категория: Рецепти |
| Теги: коржі, тісто

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-кавовий пиріг
Італійські медові пончики
"Той самий" столичний кекс
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
"Торф'яної пиріг"
Шашлички з індички з беконом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: