Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати дріжджові булочки з горіхами?
У вихідний день можна приготувати здобні булочки з горіхами і побалувати сім'ю смачною домашньою випічкою.
Що знадобиться для приготування
300 мл. молока
Чайна ложка з гіркою сухих дріжджів
Одне яйце
50 грам цукру
Щіпка солі
100 грам розм'якшеного вершкового масла або маргарину
Борошно

Для начинки

Стакан волоських горіхів або арахісу
Неповний склянку цукру
Дві столові ложки вершкового масла

Приготування

В теплому молоці розчиняємо дріжджі і цукор і даємо трохи постояти, щоб дріжджі активувалися. Додаємо розм'якшене масло, яйце, сіль і поступово підсипаємо борошно. Її потрібно покласти стільки, щоб тісто вийшло м'яким, але не липло до рук. Тісто добре вимісити, коли стане еластичним, однорідним перекладіть в змащену маслом посуд і поставте в тепло для підйому.
Для начинки горіхи підсушити, подрібнити і змішати з цукром.

Години через півтора тісто потрібно обім'яти і розділити на невеликі шматочки. Кожну частину розкачати в пласт товщиною близько сантиметра, змастити розтопленим вершковим маслом, посипати горішками з цукром. Згорнути рулетом, рулетик скласти навпіл, кінці придавити, а сам рулет прорізати ножем більше ніж на половину довжини. Розгорнути половинки так, щоб вийшло сердечко. Викласти на деко, дати підійти і випікати на середньому вогні приблизно 15 хвилин.
Просмотров: 1601
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, дріжджі

Рекомендовані рецепти:

Курячий суп із зеленим горошком
Картопляні пиріжки з капустою
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Закуска "Морське чудо"
Бутерброди з ананасом та сиром
Печиво "Анзак"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: