Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати дораду, запечену з овочами і імбиром?
Дорада - не частий гість на нашому столі. Однак якщо екзотична рибка припливла на вашу кухню, давайте спробуємо смачно її приготувати. Продукти: дві доради; один жовтий болгарський перець; один червоний болгарський перчик; невелика ріпчаста цибулина; п'ять помідорів черрі; свіжий імбир, довжиною три сантиметри; пара ст. л. ростить. масла; перець: білий і чорний, сіль. Овочі миємо. У перчиком виймаємо серцевиною, сам перець ріжемо соломкою, помідори (три штуки) ріжемо кружальцями. Цибулю нарізаємо півкільцями, а корінь імбиру - пластинками. Обсмажуємо овочі на сковороді ростить. олії близько чотирьох хвилин. Перчимо їх, солимо і ставимо на тарілку. Рибу миємо, прибираємо нутрощі і зябра, натираємо зовні і всередині перцем і сіллю. Фаршируємо доради овочами. Духовку гріємо до 180 гр. Помідори ріжемо на половинки. Деко простилаем папером для випічки. Рибу кладемо на папір, у зябра вставляємо по половинці черрі. Дерев'яними шпажками закріплюємо в правильному положенні плавники і хвости дорад, для того, щоб блюдо вийшло красивим. Запікаємо півгодини. | |
Просмотров: 588 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |