Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати дораду, запечену з овочами і імбиром?
Дорада - не частий гість на нашому столі. Однак якщо екзотична рибка припливла на вашу кухню, давайте спробуємо смачно її приготувати.
Продукти:
дві доради;
один жовтий болгарський перець;
один червоний болгарський перчик;
невелика ріпчаста цибулина;
п'ять помідорів черрі;
свіжий імбир, довжиною три сантиметри;
пара ст. л. ростить. масла;
перець: білий і чорний, сіль.

Овочі миємо. У перчиком виймаємо серцевиною, сам перець ріжемо соломкою, помідори (три штуки) ріжемо кружальцями. Цибулю нарізаємо півкільцями, а корінь імбиру - пластинками.

Обсмажуємо овочі на сковороді ростить. олії близько чотирьох хвилин. Перчимо їх, солимо і ставимо на тарілку.
Рибу миємо, прибираємо нутрощі і зябра, натираємо зовні і всередині перцем і сіллю. Фаршируємо доради овочами.

Духовку гріємо до 180 гр. Помідори ріжемо на половинки. Деко простилаем папером для випічки. Рибу кладемо на папір, у зябра вставляємо по половинці черрі. Дерев'яними шпажками закріплюємо в правильному положенні плавники і хвости дорад, для того, щоб блюдо вийшло красивим.
Запікаємо півгодини.
Просмотров: 387
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, ріжемо

Рекомендовані рецепти:

Трикутники з грибами
Домашня сметана
Екзотична яловичина
Соус "Бер-блан"
Цукерки "Вишневий мармелад"
Омлет-бісквіт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: