Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати домашній салат «Анкл Бенс»?
Цей рецепт стане в нагоді тим, хто віддає перевагу готувати домашні овочеві заготовки на зиму. Часу на приготування знадобиться не так вже й багато, але зате взимку ви з задоволенням відкриєте баночки з чудовим салатом. Для його приготування нам знадобиться Три літри томатного соку (домашнього) Дві склянки цукру 100 грам солі Стакан соняшникової олії (рафінованої, без запаху) Чайна ложечка оцтової кислоти (70%) Дві головки часнику 10 - 12 штук солодкого болгарського перцю Кілограм моркви Три кілограми кабачків (вага очищених кабачків) Приготування Якщо вас насторожує присутність в рецепті оцтової кислоти, замініть її звичайним яблучним оцтом, можна домашнього приготування. Кількість розраховуйте в залежності від концентрації оцту. Домашній томатний сік приготувати дуже просто. Помідори перекручуємо через м'ясорубку зі спеціальною насадкою яка затримає шкірку і насіння. Потім приготований сік виливаємо в каструлю, доводимо до кипіння і знімаємо піну. Потім додаємо сіль і цукор, соняшникову олію і знову доводимо до кипіння. Поки сік нагрівається, нарізаємо солодкий перець соломкою або брусочками, моркву натираємо на крупній тертці. Кабачки ріжемо кубиками. Як тільки сік повторно закипів, кладемо перець і моркву, даємо закипіти, з моменту закипання варимо на слабкому вогні десять хвилин. Додаємо кабачки, знову даємо закипіти і відраховуємо 30 - 40 хвилин. За хвилину до готовності кладемо пропущений через прес часник і вливаємо оцет. Розкладаємо по стерильним баночках, закатуємо. Стерилізувати не потрібно. Закутайте банки в ковдру і залиште до повного охолодження. | |
Просмотров: 589 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |