Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати домашній салат «Анкл Бенс»?
Цей рецепт стане в нагоді тим, хто віддає перевагу готувати домашні овочеві заготовки на зиму. Часу на приготування знадобиться не так вже й багато, але зате взимку ви з задоволенням відкриєте баночки з чудовим салатом.
Для його приготування нам знадобиться
Три літри томатного соку (домашнього)
Дві склянки цукру
100 грам солі
Стакан соняшникової олії (рафінованої, без запаху)
Чайна ложечка оцтової кислоти (70%)
Дві головки часнику
10 - 12 штук солодкого болгарського перцю
Кілограм моркви
Три кілограми кабачків (вага очищених кабачків)
Приготування

Якщо вас насторожує присутність в рецепті оцтової кислоти, замініть її звичайним яблучним оцтом, можна домашнього приготування. Кількість розраховуйте в залежності від концентрації оцту.
Домашній томатний сік приготувати дуже просто. Помідори перекручуємо через м'ясорубку зі спеціальною насадкою яка затримає шкірку і насіння.

Потім приготований сік виливаємо в каструлю, доводимо до кипіння і знімаємо піну. Потім додаємо сіль і цукор, соняшникову олію і знову доводимо до кипіння.

Поки сік нагрівається, нарізаємо солодкий перець соломкою або брусочками, моркву натираємо на крупній тертці. Кабачки ріжемо кубиками. Як тільки сік повторно закипів, кладемо перець і моркву, даємо закипіти, з моменту закипання варимо на слабкому вогні десять хвилин. Додаємо кабачки, знову даємо закипіти і відраховуємо 30 - 40 хвилин. За хвилину до готовності кладемо пропущений через прес часник і вливаємо оцет.

Розкладаємо по стерильним баночках, закатуємо. Стерилізувати не потрібно. Закутайте банки в ковдру і залиште до повного охолодження.
Просмотров: 405
Категория: Рецепти |
| Теги: сік, приготування

Рекомендовані рецепти:

Салат "Салют"
Шоколадний торт-бізі
Смажений рис з ананасом
Яловичина в лимонному соусі
Сирна "самса" з грибами
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: