Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати домашні ковбаски?
Для приготування знадобиться телятина або яловичина (вирізка або філейна частина) а начинкою буде сало з часником. Ковбаски готуються не з фаршу, а з добре відбитих шматочків м'яса, назва ж у страви таке бо в готовому вигляді воно за смаком дуже нагадує домашню ковбасу. Що знадобиться для приготування 500 грам телятини або яловичини Шматочок сала Головка часнику Сіль і мелений чорний перець Рослинна олія Приготування Нарізати поперек волокон скибочки м'яса приблизно по півтора сантиметра завтовшки. Добре відбити і посипати сіллю, перцем. Свіже сало пропустити через м'ясорубку, змішати з пропущеним через прес часником (або подрібненим в блендре, натертим на тертці). Кожен скибочку м'яса підготовленою сумішшю змастити (шар повинен бути тонким) і згорнути рулетом. Можна скріпити зубочисткою, але мені здається що надійніше обмотати ниткою. Викласти рулетики в розігріте рослинне масло і обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки. Потім перекласти у форму для запікання, накрити кришкою і довести до готовності в духовці або на плиті на слабкому вогні. Перед подачею не забудьте видалити зубочистки і нитки! Гарнір до домашніх ковбасок може бути будь - макарони, каші, картопля, тушковані або свіжі овочі. | |
Просмотров: 770 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |