Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати домашні ковбаски?
Для приготування знадобиться телятина або яловичина (вирізка або філейна частина) а начинкою буде сало з часником. Ковбаски готуються не з фаршу, а з добре відбитих шматочків м'яса, назва ж у страви таке бо в готовому вигляді воно за смаком дуже нагадує домашню ковбасу.
Що знадобиться для приготування

500 грам телятини або яловичини
Шматочок сала
Головка часнику
Сіль і мелений чорний перець
Рослинна олія

Приготування

Нарізати поперек волокон скибочки м'яса приблизно по півтора сантиметра завтовшки. Добре відбити і посипати сіллю, перцем. Свіже сало пропустити через м'ясорубку, змішати з пропущеним через прес часником (або подрібненим в блендре, натертим на тертці).
Кожен скибочку м'яса підготовленою сумішшю змастити (шар повинен бути тонким) і згорнути рулетом. Можна скріпити зубочисткою, але мені здається що надійніше обмотати ниткою.
Викласти рулетики в розігріте рослинне масло і обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки. Потім перекласти у форму для запікання, накрити кришкою і довести до готовності в духовці або на плиті на слабкому вогні. Перед подачею не забудьте видалити зубочистки і нитки!
Гарнір до домашніх ковбасок може бути будь - макарони, каші, картопля, тушковані або свіжі овочі.
Просмотров: 575
Категория: Рецепти |
| Теги: сало, м'яса

Рекомендовані рецепти:

"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Сирні кексики
Полуничний пиріг
Цукерки "Вишневий мармелад"
Омлет з сиром
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: