Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати діп із зеленого горошку з сирним сиром?
Таку намазки можна подавати у вигляді густого соусу до м'яса, картоплі чи просто зі свіжим ароматним хлібцем.
Що знадобиться для приготування
300 г свіжого або замороженого зеленого горошку
100 грам сирного сиру
Десертна ложка сушеної м'яти або 12-15 листочків свіжої м'яти
Чорний мелений перець - за смаком (можна робити і без перцю)
Приготування

Свіжий горошок промити, обсушити, покласти в блендер і подрібнити до стану пюре. Додати промиті і обсушені листочки свіжої м'яти (або сушену м'яту), мелений перець, сирний сир і ще раз всі пюрировать.
Якщо горошок заморожений, то його не розморожуючи відправляйте в каструлю з киплячою підсоленою водою, в яку обов'язково додайте чайну ложку цукру - інакше горошок втратить колір, відваріть горошок п'ять хвилин дістаньте шумівкою і швидко остудіть під холодною проточною водою. Далі - за рецептом.
Готову намазки перекладіть в ємність з щільно закривається кришкою і зберігаєте в холодильнику. Якщо подаєте як густий соус до м'яса, то краще щоб намазки була кімнатної температури. Приємного апетиту!
Просмотров: 584
Категория: Рецепти |
| Теги: намазки, Горошок

Рекомендовані рецепти:

Стручкова квасоля з фаршем
Рогалики до чаю
Шоколадне печиво
Бутербродний торт "Полосатик"
Картопляні биточки
Салат "Крабик" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: