Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати діп із зеленого горошку з сирним сиром?
Таку намазки можна подавати у вигляді густого соусу до м'яса, картоплі чи просто зі свіжим ароматним хлібцем. Що знадобиться для приготування 300 г свіжого або замороженого зеленого горошку 100 грам сирного сиру Десертна ложка сушеної м'яти або 12-15 листочків свіжої м'яти Чорний мелений перець - за смаком (можна робити і без перцю) Приготування Свіжий горошок промити, обсушити, покласти в блендер і подрібнити до стану пюре. Додати промиті і обсушені листочки свіжої м'яти (або сушену м'яту), мелений перець, сирний сир і ще раз всі пюрировать. Якщо горошок заморожений, то його не розморожуючи відправляйте в каструлю з киплячою підсоленою водою, в яку обов'язково додайте чайну ложку цукру - інакше горошок втратить колір, відваріть горошок п'ять хвилин дістаньте шумівкою і швидко остудіть під холодною проточною водою. Далі - за рецептом. Готову намазки перекладіть в ємність з щільно закривається кришкою і зберігаєте в холодильнику. Якщо подаєте як густий соус до м'яса, то краще щоб намазки була кімнатної температури. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 619 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |