Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати десерт із чорної смородини?
![]() Необхідні продукти Дві склянки чорної смородини 200 грам цукру Два жовтки 20 грам желатину 200 мл. молока 250 грам вершків (жирність 35%) Сік і цедра половинки лимона Приготування Розімніть ягоди зі 100 гр. цукру. Влийте лимонний сік і додайте лимонну цедру. Поставте суміш у холодильник на годину. В 100 мл холодної води замочіть желатин і залиште хвилин на сорок щоб він набух. Збийте жовтки з цукром. Влийте до них злегка підігріте молоко, розмішайте. Перелийте в каструльку і варіть на маленькому вогні приблизно три хвилини. До кипіння суміш не доводьте! Розпустіть желатин на водяній бані, влийте до жовтків з молоком. Розмішуйте, поки желатин повністю не розчиниться. Дайте крему охолонути. Вершки збийте міксером. Вилийте в них остиглий крем і обережно перемішайте. Виливати краще через сито, щоб не потрапили грудочки желатину (якщо він не повністю розійшовся). Маса рідкої, але так і повинно бути, у холодильнику вона застигне. Розкладіть смородину по келихах. Залийте кремом. Накрийте харчової плівкою і приберіть в холодильник на кілька годин. При подачі прикрашайте десерт ягодами, шоколадом, варенням або збитими вершками. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 585 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |