Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати деруни з відвареної картоплі з рибної намазкой?
Деруни готують по-різному, і кожен раз це блюдо заслуговує окремої уваги. Це блюдо практично нікого не залишає байдужим і до його приготування повертаються знову і знову. Даний рецепт пропонує деруни зробити з вареної картоплі.
Інгредієнти:

Картопля - три або чотири штуки;
Лук - чверть голівки;
Яйце сире - дві штуки;
Майонез - одна столова ложка;
Крохмаль - одна столова ложка.

Для приготування начинки:

Оселедець (філе) - дві штуки;
Яйця варені - дві штуки;
Майонез.

Процес приготування:

Треба спочатку картоплю відварити в шкірці. Після цього його очистити і натерти на крупній тертці. Потім додати до нього нарізану цибулю, перемішати і вбити яйця, присолити, поперчити, додати майонез і крохмаль. Все вимішати і посмажити деруни.
Дати їм охолонути.
Приготувати намазки. Філе оселедця дрібно покришити, додати натерті варені яйця і присмачити майонезом. Все добре перемішати.
Формуємо нашу страву. Кожен драник треба змастити оселедцевою намазкой, можна просто викласти ложкою. Перекласти на блюдо і прикрасити різною зеленню.

Приємного апетиту!
Просмотров: 697
Категория: Рецепти |
| Теги: штуки, деруни

Рекомендовані рецепти:

Чанахи: рагу по-грузинськи
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Домашня ковбаса з кролика
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Рис з імбиром
Закусочний шпинат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: