Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати деруни з відвареної картоплі з рибної намазкой?
Деруни готують по-різному, і кожен раз це блюдо заслуговує окремої уваги. Це блюдо практично нікого не залишає байдужим і до його приготування повертаються знову і знову. Даний рецепт пропонує деруни зробити з вареної картоплі. Інгредієнти: Картопля - три або чотири штуки; Лук - чверть голівки; Яйце сире - дві штуки; Майонез - одна столова ложка; Крохмаль - одна столова ложка. Для приготування начинки: Оселедець (філе) - дві штуки; Яйця варені - дві штуки; Майонез. Процес приготування: Треба спочатку картоплю відварити в шкірці. Після цього його очистити і натерти на крупній тертці. Потім додати до нього нарізану цибулю, перемішати і вбити яйця, присолити, поперчити, додати майонез і крохмаль. Все вимішати і посмажити деруни. Дати їм охолонути. Приготувати намазки. Філе оселедця дрібно покришити, додати натерті варені яйця і присмачити майонезом. Все добре перемішати. Формуємо нашу страву. Кожен драник треба змастити оселедцевою намазкой, можна просто викласти ложкою. Перекласти на блюдо і прикрасити різною зеленню. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 697 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |