Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати цвітну капусту в сирному соусі?
Один із способів урізноманітнити приготування кольорової капусти. Готувати страву за цим рецептом можна і зі свіжою, і з замороженої капусти, зелений горошок теж можна брати і свіжий, і заморожений. Необхідні продукти Невеликий качан цвітної капусти Одна морквина Одна цибулина 100 грам замороженого або свіжого зеленого горошку 100 грам будь-якого твердого сиру 100 мл. вершків (жирність 20%) 30 грам вершкового масла Рослинна олія Їдальня ложка борошна Сіль і мелений перець Приготування Моркву нарізати невеликими кружечками або кубиками, капусту розібрати на суцвіття. Відварити овочі в підсоленої воді (спочатку покладіть моркву, коли стане майже м'якою - додайте капусту). Дістаньте овочі шумівкою і охолодіть під струменем холодної води. Розігрійте в сковороді олію, обсмажте в ньому дрібно нарізану цибулю, додайте зелений горошок і прогрівайте хвилин п'ять. Покладіть капусту і моркву, поперчіть і посоліть за смаком. Зробіть соус. Спасеруйте борошно з вершковим маслом, влийте половину ополоника відвару, в якому ви варили овочі і додайте вершки. Покладіть в соус тертий сир, зачекайте поки він не розплавиться, і полийте готовим соусом овочі. Перемішайте і подавайте до столу. | |
Просмотров: 692 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |