Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати цвітну капусту в сирному соусі?
Один із способів урізноманітнити приготування кольорової капусти. Готувати страву за цим рецептом можна і зі свіжою, і з замороженої капусти, зелений горошок теж можна брати і свіжий, і заморожений.
Необхідні продукти
Невеликий качан цвітної капусти
Одна морквина
Одна цибулина
100 грам замороженого або свіжого зеленого горошку
100 грам будь-якого твердого сиру
100 мл. вершків (жирність 20%)
30 грам вершкового масла
Рослинна олія
Їдальня ложка борошна
Сіль і мелений перець
Приготування

Моркву нарізати невеликими кружечками або кубиками, капусту розібрати на суцвіття. Відварити овочі в підсоленої воді (спочатку покладіть моркву, коли стане майже м'якою - додайте капусту). Дістаньте овочі шумівкою і охолодіть під струменем холодної води.

Розігрійте в сковороді олію, обсмажте в ньому дрібно нарізану цибулю, додайте зелений горошок і прогрівайте хвилин п'ять. Покладіть капусту і моркву, поперчіть і посоліть за смаком.
Зробіть соус. Спасеруйте борошно з вершковим маслом, влийте половину ополоника відвару, в якому ви варили овочі і додайте вершки. Покладіть в соус тертий сир, зачекайте поки він не розплавиться, і полийте готовим соусом овочі. Перемішайте і подавайте до столу.
Просмотров: 692
Категория: Рецепти |
| Теги: капусту, овочі

Рекомендовані рецепти:

Макаронний салат "Рим"
Буженина в тесті
Ладду - східне ласощі з нуту
«Рафаелло» з плавлених сирків
Печиво "Диво острів"
Пиріжки з капустою пісні
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: