Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати цвітну капусту в сирно - пивному клярі?
В дуже смачне фритюрі можна смажити не тільки цвітну капусту, але й інші овочі - кабачки, моркву, броколі. Підійде він і для риби, птиці і м'яса. Що знадобиться для приготування 600 грам цвітної капусти (замороженої або свіжої) Два яйця 60 грам сиру 100 мл. пива Чотири столові ложки борошна (з гіркою) Дві столових ложки рослинного масла Сіль і приправи за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Якщо капуста заморожена, то її не розморожуючи киньте в киплячу подсоленую воду і варіть близько десяти хвилин. Якщо свіжа - достатньо п'ять хвилин. Відкиньте на друшляк, остудіть. Збийте яйця. Додайте рослинне масло, трохи збийте і додайте пиво. Потім підсипати борошно і відразу ж розмішуйте щоб не було грудочок. В останню чергу в тісто додається сир та спеції. Все добре перемішайте. Якщо любите щоб на овочах був товстий шар тесту, то можете додати ще борошна. Розігрійте масло. Кожне суцвіття капусти опускайте в кляр і відразу ж перекладайте на сковорідку. Обсмажте з усіх боків до рум'яної скоринки. багато Масла не наливайте, склад кляру такий що дозволяє смажити капусту на злегка змащеній олією сковорідці. | |
Просмотров: 620 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |