Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати цвітну капусту в сирно - пивному клярі?
В дуже смачне фритюрі можна смажити не тільки цвітну капусту, але й інші овочі - кабачки, моркву, броколі. Підійде він і для риби, птиці і м'яса.
Що знадобиться для приготування
600 грам цвітної капусти (замороженої або свіжої)
Два яйця
60 грам сиру
100 мл. пива
Чотири столові ложки борошна (з гіркою)
Дві столових ложки рослинного масла
Сіль і приправи за смаком
Рослинне масло для смаження
Приготування

Якщо капуста заморожена, то її не розморожуючи киньте в киплячу подсоленую воду і варіть близько десяти хвилин. Якщо свіжа - достатньо п'ять хвилин. Відкиньте на друшляк, остудіть.

Збийте яйця. Додайте рослинне масло, трохи збийте і додайте пиво. Потім підсипати борошно і відразу ж розмішуйте щоб не було грудочок. В останню чергу в тісто додається сир та спеції. Все добре перемішайте. Якщо любите щоб на овочах був товстий шар тесту, то можете додати ще борошна.
Розігрійте масло. Кожне суцвіття капусти опускайте в кляр і відразу ж перекладайте на сковорідку. Обсмажте з усіх боків до рум'яної скоринки.

багато Масла не наливайте, склад кляру такий що дозволяє смажити капусту на злегка змащеній олією сковорідці.
Просмотров: 634
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, капусту

Рекомендовані рецепти:

Печиво на йогурті (рецепт)
Кругла хала
Рибний салат з яблуками і горіхами
Хліб з кукурудзяним борошном
"Ледача" піца
Ліниві голубці з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: