Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати цукрове печиво з горіхами?
Солодке, хрустке печиво і чашечка ароматного чаю - що може бути краще! Пропоную рецепт відмінного печиво з горіхами і цукром - саме ці доповнення роблю печиво хрустким - горішки великими шматочками додаються в тісто, а цукор виконує ще і роль панірування. Дуже смачно! Що знадобиться для приготування (на 12 штук) 120 грам вершкового масла або маргарину 140 грам волоських горіхів 75 грам цукру + цукор для обвалювання печива Щіпка ванільного цукру Щіпка солі 180 грам борошна Приготування Горіхи трохи підсушуємо на сухій сковорідці і рубаємо ножем, але не дуже дрібно, горішки повинні залишитися шматочками. Змішуємо звичайний цукор з ванільним і висипаємо в масло або маргарин кімнатної температури. Збиваємо міксером або виделкою, додаємо просіяне борошно, перемішуємо. Тісто може вийти злегка крохким - це нормально. Вмішуємо в тісто горіхи, при цьому намагаємося тісто довго не місити, щоб воно не «затягнулося». Потім ділимо навпіл і кожну частину ділимо на шість шматочків. Формуємо з них кульки, обвалюємо в цукрі і сминаем долонькою в коржик. Викладаємо на деко (його застелити пергаментом) і відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо поки краю печива не почне золотитися (по часу - хвилин п'ятнадцять). Печінкою дайте охолонути і подавайте з чаєм або кавою. | |
Просмотров: 629 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |