Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати цукрове печиво з горіхами?
Солодке, хрустке печиво і чашечка ароматного чаю - що може бути краще! Пропоную рецепт відмінного печиво з горіхами і цукром - саме ці доповнення роблю печиво хрустким - горішки великими шматочками додаються в тісто, а цукор виконує ще і роль панірування. Дуже смачно!
Що знадобиться для приготування (на 12 штук)
120 грам вершкового масла або маргарину
140 грам волоських горіхів
75 грам цукру + цукор для обвалювання печива
Щіпка ванільного цукру
Щіпка солі
180 грам борошна
Приготування

Горіхи трохи підсушуємо на сухій сковорідці і рубаємо ножем, але не дуже дрібно, горішки повинні залишитися шматочками.
Змішуємо звичайний цукор з ванільним і висипаємо в масло або маргарин кімнатної температури. Збиваємо міксером або виделкою, додаємо просіяне борошно, перемішуємо. Тісто може вийти злегка крохким - це нормально. Вмішуємо в тісто горіхи, при цьому намагаємося тісто довго не місити, щоб воно не «затягнулося». Потім ділимо навпіл і кожну частину ділимо на шість шматочків. Формуємо з них кульки, обвалюємо в цукрі і сминаем долонькою в коржик. Викладаємо на деко (його застелити пергаментом) і відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо поки краю печива не почне золотитися (по часу - хвилин п'ятнадцять). Печінкою дайте охолонути і подавайте з чаєм або кавою.
Просмотров: 629
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, печиво

Рекомендовані рецепти:

Мексиканське горіхове печиво
Картопля з овочами, запечений у вершках
Італійські медові пончики
Цибулевий джем
Свинячі реберця в пиві
Творожник "Далматинець"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: