Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати черешневий пиріг?
Пироги з черешнею не часто зустрінеш у скарбничці рецептів, а між тим, вони не менш смачні, ніж традиційні пироги з яблуками чи з вишнею. Особливо, якщо черешня буде м'ясиста і соковита. Що знадобиться для приготування Два яйця Три столові ложки цукру 100 грам вершкового масла або маргарину Дві столові ложки сметани Склянку - півтори черешні без кісточок 10 грам розпушувача Борошно Для заливки Одне яйце Три столові ложки сметани Одна - дві столові ложки цукру Їдальня ложка борошна Приготування Вершкове масло потрібно розтопити, остудити до кімнатної температури. Яйця збити з цукром, додати сметану і влити в цю суміш розтоплене масло. Покласти розпушувач, потроху додавати просіяне борошно. За консистенцією тісто має вийти густіше, ніж тісто на оладки, бути трохи тягучим. Викласти тісто в змащену маслом форму, розрівняти верх. Зверху на тісто розкласти черешню, злегка вдавлюючи ягоди в тісто. Для заливки яйце збити з цукром, додати сметану і борошно. Цю суміш вилити на черешню, поставити форму в розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно сорок хвилин. Готового дати пирогу охолонути і присипати цукровою пудрою. | |
Просмотров: 626 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |