Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати часниковий суп з яйцем?
Рецепт чеської кухні. Суп можна готувати у двох варіантах - з додаванням тертого сиру і з яйцем. Оскільки сир є не завжди, то більшою популярністю користується часниковий суп з яйцем. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування
Півтора літра бульйону
Одна велика цибулина
Дві - три картоплини
Шість зубчиків часнику
Одне яйце
Рослинне або вершкове масло
Сіль за смаком
Спеції - чорний мелений перець, кмин, майоран - все за смаком
Сухарики
Свіжа зелень

Приготування

Наливаємо прямо в каструлю з товстим дном або в казанчик трохи рослинного масла і пасеруємо в ньому дрібно нарізану цибулю. коли цибуля стане прозорим і тільки почне золотитися, кладемо нарізану соломкою картоплю і теж трохи обсмажуємо (вона повинна злегка стати прозорою, але не підсмажуватися). Кладемо чайну ложку майорану, половину чайної ложки кмину і вливаємо півтора літра бульйону або води. Варимо до готовності картоплі.
Як тільки картопля стане м'якою, в окремому посуді збиваємо яйце і тонкою цівкою вливаємо його в киплячий суп, який постійно перемішуємо. Слідом додаємо пропущений через часникодавку часник, сіль і відразу ж знімаємо суп з вогню. Приправляємо зеленню, подаємо з сухариками або грінками. Приємного апетиту!
Просмотров: 683
Категория: Рецепти |
| Теги: яйцем, суп

Рекомендовані рецепти:

Вершковий пиріг по середньовічному рецептом
Риба в кунжутною скоринці
Салат "Гранатовий Їжачок"
Мексиканське горіхове печиво
Запіканка з макаронів
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: