Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати часниковий суп з яйцем?
Рецепт чеської кухні. Суп можна готувати у двох варіантах - з додаванням тертого сиру і з яйцем. Оскільки сир є не завжди, то більшою популярністю користується часниковий суп з яйцем. Ось рецепт: Що знадобиться для приготування Півтора літра бульйону Одна велика цибулина Дві - три картоплини Шість зубчиків часнику Одне яйце Рослинне або вершкове масло Сіль за смаком Спеції - чорний мелений перець, кмин, майоран - все за смаком Сухарики Свіжа зелень Приготування Наливаємо прямо в каструлю з товстим дном або в казанчик трохи рослинного масла і пасеруємо в ньому дрібно нарізану цибулю. коли цибуля стане прозорим і тільки почне золотитися, кладемо нарізану соломкою картоплю і теж трохи обсмажуємо (вона повинна злегка стати прозорою, але не підсмажуватися). Кладемо чайну ложку майорану, половину чайної ложки кмину і вливаємо півтора літра бульйону або води. Варимо до готовності картоплі. Як тільки картопля стане м'якою, в окремому посуді збиваємо яйце і тонкою цівкою вливаємо його в киплячий суп, який постійно перемішуємо. Слідом додаємо пропущений через часникодавку часник, сіль і відразу ж знімаємо суп з вогню. Приправляємо зеленню, подаємо з сухариками або грінками. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 674 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |