Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати часниковий соус гострий?
Соусом добре заправляти салати зі свіжих овочів, додаючи сметану, майонез, олія. Підійде соус і до всіх м'ясних страв, до багатьох гарнірів та страв з птиці.
Що знадобиться для приготування

Велика головка часнику
П'ять чайних ложок рафінованого рослинного масла
Три чайних ложки оливкової олії
Три чайних ложки нерафінованої рослинної олії
Невеликий пучок свіжого кропу
Сіль і перець за смаком

Приготування

Якщо у вас немає нерафінованої рослинної олії (яка має дивовижний запах смажених насіннячок соняшнику), то додавайте звичайне рослинне масло. Можна зробити суміш з оливковою або приготувати соус тільки на рослинному маслі.
Часник пропускаємо через землянку, заливаємо олією, розмішуємо. Масло повинне покривати часник приблизно на півсантиметра, це обов'язково. Кріп дрібно рубаємо, додаємо сіль і перець, перемішуємо. Перекладаємо соус в баночку з кришкою і прибираємо на двадцять хвилин у холодильник. Готовий соус можна подавати практично до всіх страв з м'яса і птиці, він додається в супи для гостроти.
соус можна Зберігати кілька днів, потім гострота часнику поступово зникає, але соус можна використовувати для маринування м'яса або для картоплі.
Просмотров: 466
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, страв

Рекомендовані рецепти:

Суп з ковбасками та овочами
Фризийский цукровий хліб
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Торт "Прага"
Болгарський картопляний салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: