Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати часниковий соус гострий?
Соусом добре заправляти салати зі свіжих овочів, додаючи сметану, майонез, олія. Підійде соус і до всіх м'ясних страв, до багатьох гарнірів та страв з птиці. Що знадобиться для приготування Велика головка часнику П'ять чайних ложок рафінованого рослинного масла Три чайних ложки оливкової олії Три чайних ложки нерафінованої рослинної олії Невеликий пучок свіжого кропу Сіль і перець за смаком Приготування Якщо у вас немає нерафінованої рослинної олії (яка має дивовижний запах смажених насіннячок соняшнику), то додавайте звичайне рослинне масло. Можна зробити суміш з оливковою або приготувати соус тільки на рослинному маслі. Часник пропускаємо через землянку, заливаємо олією, розмішуємо. Масло повинне покривати часник приблизно на півсантиметра, це обов'язково. Кріп дрібно рубаємо, додаємо сіль і перець, перемішуємо. Перекладаємо соус в баночку з кришкою і прибираємо на двадцять хвилин у холодильник. Готовий соус можна подавати практично до всіх страв з м'яса і птиці, він додається в супи для гостроти. соус можна Зберігати кілька днів, потім гострота часнику поступово зникає, але соус можна використовувати для маринування м'яса або для картоплі. | |
Просмотров: 628 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |