Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати часникові стрілки в гострому соусі?
Часниковим стрільцям можна знайти корисне і смачне застосування в кулінарії. З них роблять салати, додають в соуси, готують омлет, а любителі гострих страв можуть приготувати їх за пропонованим рецептом. Можна використовувати як свіжі, так і заморожені часникові стрілки. Що знадобиться для приготування 200 грам часникових стрілок Дві столові ложки гострого кетчупу або томатного соусу Домашня аджика - за смаком Спеції - чебрець, чебрець, розмарин, естрагон, чорний мелений перець - все за смаком Рослинне масло для смаження Свіжа зелень (якщо є і за бажанням) Приготування Стрілки промийте, якщо є бутони (носики) відріжте, самі стрілки наріжте невеликими шматочками, приблизно по 2 - 3 см, не більше. Підберіть спеції за смаком і в потрібних пропорціях. У сковорідці розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте стрілки на невеликому вогні до м'якості. Краще це робити на тефлоновій сковорідці - стрілки можуть злегка прилипати. Постійно помішуйте щоб вони рівномірно обсмажувалися. Коли стануть м'якими і змінять колір, додайте томатний соус або кетчуп, всі спеції, аджику і готуйте поки томат злегка не загусне. За смаком додайте сіль і відразу знімайте з вогню. Виходить гостренькі закуска до м'яса або просто як намазки на бутерброди. | |
Просмотров: 944 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |