Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати часникові стрілки в гострому соусі?
Часниковим стрільцям можна знайти корисне і смачне застосування в кулінарії. З них роблять салати, додають в соуси, готують омлет, а любителі гострих страв можуть приготувати їх за пропонованим рецептом. Можна використовувати як свіжі, так і заморожені часникові стрілки.
Що знадобиться для приготування

200 грам часникових стрілок
Дві столові ложки гострого кетчупу або томатного соусу
Домашня аджика - за смаком
Спеції - чебрець, чебрець, розмарин, естрагон, чорний мелений перець - все за смаком
Рослинне масло для смаження
Свіжа зелень (якщо є і за бажанням)

Приготування

Стрілки промийте, якщо є бутони (носики) відріжте, самі стрілки наріжте невеликими шматочками, приблизно по 2 - 3 см, не більше.
Підберіть спеції за смаком і в потрібних пропорціях. У сковорідці розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте стрілки на невеликому вогні до м'якості. Краще це робити на тефлоновій сковорідці - стрілки можуть злегка прилипати. Постійно помішуйте щоб вони рівномірно обсмажувалися. Коли стануть м'якими і змінять колір, додайте томатний соус або кетчуп, всі спеції, аджику і готуйте поки томат злегка не загусне. За смаком додайте сіль і відразу знімайте з вогню. Виходить гостренькі закуска до м'яса або просто як намазки на бутерброди.
Просмотров: 907
Категория: Рецепти |
| Теги: стрілки, сковорідці

Рекомендовані рецепти:

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Рулет маковий на дріжджах
Гострий суп з квасолею
Пудинг з фініками
Смажене морозиво
Сирний пиріг з полуницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: