Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати чапаті?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам борошна Склянку теплої води (майже гарячої) Столова ложка рослинного масла Половина чайної ложки солі Рослинне масло для смаження Приготування Влийте воду в миску, розчиніть сіль і додати масло. Введіть половину борошна, все швидко змішайте. Від того що вода гаряча, тісто почне трохи заварюватися і на поверхні з'являться бульбашки. Поступово додайте решту борошно, у вас в результаті має вийти м'яке тісто. Якщо воно буде злегка липнути до рук - борошна не додавайте, тісто повинно залишатися м'яким. загорніть його в харчову плівку або покладіть в поліетиленовий пакет і дайте постояти один - два години. Вологими руками обімніть тісто, розділіть на кілька рівних частин (на 4 - 6). Подпылите стіл борошном і розкачати кожен шматок тіста в корж товщиною не більше 0,5 див. У сковорідці розігрійте трохи олії і обсмажте коржі з двох боків до рум'яного кольору. щоб рівномірно просмажаться робіть середній вогонь і в процесі приготування перевертайте кілька разів, поки корж не підрум'яниться і не покриється дрібними бульбашками. | |
Просмотров: 663 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |