Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати бургери з грибів?
В грибні бургери-котлетки крім традиційного ріпчастої цибулі додані і інші овочі - морква і кабачки, а також трохи горіхів. Готувати їх можна зі свіжих або заморожених грибів. Що знадобиться для приготування 120 грам свіжих грибів Невеликий кабачок (за вагою - грам 200) Невелика морквина Одна цибулина 35 грам горіхів (кедрові або арахіс) Дві часточки часнику 150 грам хлібних крихт Одне яйце Невеликий пучок петрушки Одна - дві столові ложки соєвого соусу Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування Гриби дрібно порубати ножем, дрібно нарізати цибулю. обсмажити гриби з цибулею на рослинному маслі до повного випаровування рідини. Морквину натерти на тертці, кабачок натерти на крупній тертці. Кабачок трохи посолити і залишити хвилин на 15, потім віджати сік. Змішати моркву, кабачок і горіхи подрібнити у блендері. Змішати цю масу з смаженими грибами і смаженою цибулею. Додати дрібно нарізану зелень петрушки, хлібні крихти, соєвий соус, збите яйце. Ретельно вимішати, за смаком додати мелений перець, якщо потрібно, підсолити. Сформувати з фаршу чотири - п'ять котлеток, запанірувати в борошні і обсмажити в рослинній олії по п'ять хвилин з кожного боку. | |
Просмотров: 603 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |