Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати бургери з грибів?
В грибні бургери-котлетки крім традиційного ріпчастої цибулі додані і інші овочі - морква і кабачки, а також трохи горіхів. Готувати їх можна зі свіжих або заморожених грибів.
Що знадобиться для приготування

120 грам свіжих грибів
Невеликий кабачок (за вагою - грам 200)
Невелика морквина
Одна цибулина
35 грам горіхів (кедрові або арахіс)
Дві часточки часнику
150 грам хлібних крихт
Одне яйце
Невеликий пучок петрушки
Одна - дві столові ложки соєвого соусу
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Гриби дрібно порубати ножем, дрібно нарізати цибулю. обсмажити гриби з цибулею на рослинному маслі до повного випаровування рідини.
Морквину натерти на тертці, кабачок натерти на крупній тертці. Кабачок трохи посолити і залишити хвилин на 15, потім віджати сік.
Змішати моркву, кабачок і горіхи подрібнити у блендері. Змішати цю масу з смаженими грибами і смаженою цибулею. Додати дрібно нарізану зелень петрушки, хлібні крихти, соєвий соус, збите яйце. Ретельно вимішати, за смаком додати мелений перець, якщо потрібно, підсолити.
Сформувати з фаршу чотири - п'ять котлеток, запанірувати в борошні і обсмажити в рослинній олії по п'ять хвилин з кожного боку.
Просмотров: 603
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, Кабачок

Рекомендовані рецепти:

Кругла хала
Манник з цукатами
Заливна шинка
Курчата, приготовані у виноградному соку
Мексиканське горіхове печиво
Індичка з сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: