Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати бульйон з налисниками?
Налисники - особливим чином приготовані млинці, обкачані в сухарях і обсмажені в олії.
Продукти:
півкілограма м'яса;
одна морквина;
дві столів. ложки масла вершкового;
сіль, лавровий листок, зелень, перчик горошком;
одна цибулина;

Тісто для налисників:
яйце;
склянку борошна;
два стаканчика молочка;
1-2 столів. ложки олії;
2 столів. ложки білих сухарів;
Начинка:
триста грамів вареного м'яса;
одне яйце;
1 столів. ложка вершкового масла;
цибулина;
дві столів. ложки бульйончик;
сіль і перчик;
одне збите яйце для панірування;

Варимо з м'яса бульйончик. Цибулю і моркву чистимо, шаткуємо соломкою, смажимо на олії. Кладемо в бульйон, доводимо до кипіння, додаємо сіль, лаврове листя, перець і варимо чверть годинки.

Тим часом робимо налисники. У мисочці збиваємо жовток, солимо, насипаємо склянку борошна (просіяти), маленькими порціями додаємо молоко. Повинно вийти рідке тісто. Окремо збиваємо білок і акуратно вводимо в тісто. На сковороді печемо тонкі млинчики.

М'ясо і підсмажену на олії цибулю пропускаємо через м'ясорубку, додаємо бульйон, яйце, солимо, перчимо, перемішуємо. Цим фаршем намазуємо млинці, звертаємо їх рулетиками, змащуємо збитим яйцем, обвалюємо в сухарях і обсмажуємо на олії.

Наливаємо бульйон в чашки, посипаємо рубаною зеленню і подаємо з налисниками.

Просмотров: 1506
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: олії, столів

Рекомендовані рецепти:

Яблучний насипний пиріг
Пиріг-галета з журавлиною
Пиріг "Зебра"
Закуска з печериць по-іспанськи
Листкова коса з капустою
Полуниця у вершках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: