Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати бульйон з налисниками?
Налисники - особливим чином приготовані млинці, обкачані в сухарях і обсмажені в олії. Продукти: півкілограма м'яса; одна морквина; дві столів. ложки масла вершкового; сіль, лавровий листок, зелень, перчик горошком; одна цибулина; Тісто для налисників: яйце; склянку борошна; два стаканчика молочка; 1-2 столів. ложки олії; 2 столів. ложки білих сухарів; Начинка: триста грамів вареного м'яса; одне яйце; 1 столів. ложка вершкового масла; цибулина; дві столів. ложки бульйончик; сіль і перчик; одне збите яйце для панірування; Варимо з м'яса бульйончик. Цибулю і моркву чистимо, шаткуємо соломкою, смажимо на олії. Кладемо в бульйон, доводимо до кипіння, додаємо сіль, лаврове листя, перець і варимо чверть годинки. Тим часом робимо налисники. У мисочці збиваємо жовток, солимо, насипаємо склянку борошна (просіяти), маленькими порціями додаємо молоко. Повинно вийти рідке тісто. Окремо збиваємо білок і акуратно вводимо в тісто. На сковороді печемо тонкі млинчики. М'ясо і підсмажену на олії цибулю пропускаємо через м'ясорубку, додаємо бульйон, яйце, солимо, перчимо, перемішуємо. Цим фаршем намазуємо млинці, звертаємо їх рулетиками, змащуємо збитим яйцем, обвалюємо в сухарях і обсмажуємо на олії. Наливаємо бульйон в чашки, посипаємо рубаною зеленню і подаємо з налисниками. | |
Просмотров: 1506 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |