Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати бульйон курячий з галушками з картоплі?
Смачний і ситний бульйон можна приготувати з курки з галушками, приготованими з картоплі.
Інгредієнти:

Для бульйону:

Курка; морква, зелень, спеції і сіль.

Галушки:

Картопля - три або чотири бульби;
Яйце - дві штуки;
Борошно - три столових ложки;
Сіль.

Процес приготування:

Треба спочатку приготувати бульйон. Для цього курку промити і порізати на шматки, потім скласти в каструлю і залити водою. Після закипання зняти піну, вогонь зробити ледачим і додати очищену моркву, пучок зелені, запашний перець, часник кілька зубків (очищений), цибулю ріпчасту в шкірці, лавровий лист і присолити. Варити до готовності курки.
Окремо зварити картоплю, потім злив воду потовкти, додати яйця, борошно і сіль. Перемішати. Стіл припылить борошном і викласти картопляне тісто, зробити з нього ковбаску, потім порізати навскоси. Окремо галушки зварити, як пельмені. Після цього перекласти в курячий бульйон і варити ще кілька хвилин. Готовий бульйон розлити по тарілках, додати м'ясо і галушки і присипати свіжою зеленню.

Приємного апетиту!
Просмотров: 603
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, бульйон

Рекомендовані рецепти:

Курка, запечена з травами
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Соус "Бер-блан"
М'ясна запіканка з яйцем
Гречана каша з тофу
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: