Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати бульйон курячий з галушками з картоплі?
Смачний і ситний бульйон можна приготувати з курки з галушками, приготованими з картоплі. Інгредієнти: Для бульйону: Курка; морква, зелень, спеції і сіль. Галушки: Картопля - три або чотири бульби; Яйце - дві штуки; Борошно - три столових ложки; Сіль. Процес приготування: Треба спочатку приготувати бульйон. Для цього курку промити і порізати на шматки, потім скласти в каструлю і залити водою. Після закипання зняти піну, вогонь зробити ледачим і додати очищену моркву, пучок зелені, запашний перець, часник кілька зубків (очищений), цибулю ріпчасту в шкірці, лавровий лист і присолити. Варити до готовності курки. Окремо зварити картоплю, потім злив воду потовкти, додати яйця, борошно і сіль. Перемішати. Стіл припылить борошном і викласти картопляне тісто, зробити з нього ковбаску, потім порізати навскоси. Окремо галушки зварити, як пельмені. Після цього перекласти в курячий бульйон і варити ще кілька хвилин. Готовий бульйон розлити по тарілках, додати м'ясо і галушки і присипати свіжою зеленню. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 603 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |