Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати Бостонський салат?
Не зовсім звичайний набір продуктів для салату, але в такому поєднанні, та ще з заправкою, це безсумнівно смачно і ситно. І не дуже калорійно. А ще корисно - в салаті маса необхідних організму білків, вуглеводів, вітамінів і мікроелементів.
Необхідні продукти на шість порцій
Кілограм білої сухої квасолі
300 грам відвареної курячої грудки
Половина баночки консервованої кукурудзи
Помідоркі черрі
150 грам листового або качанового салату (краще різних кольорів)
Пучок свіжої зелені
Пучок естрагону (за бажанням)
Баночка натурального йогурту
200 грам майонезу
Приготування

потрібно замочити Квасолю на ніч у холодній воді. Потім у цій же воді поставити варити з додаванням пучка кропу або петрушки. Солити квасоля потрібно в самому кінці приготування, коли вона вже практично зварилася. Воду зливаємо, квасоля відкидаємо на друшляк і даємо повністю охолонути.

Поки квасоля остигає, ріжемо скибочками варену курячу грудку. Салатні листя рвемо руками на невеликі шматочки. Дістаємо кукурудзу з баночки. Змішуємо йогурт і майонез. Помідори розрізаємо навпіл або на чотири частини. Перемішуємо квасолю, кукурудзу, куряче м'ясо і додаємо зелень. Заправляємо сумішшю з йогурту і майонезу.

великий салатник викладаємо листя зеленого салату, на них - підготовлений салат і розкладаємо зверху помідори. Ставимо на годину в холодильник і потім подаємо до столу.
Просмотров: 561
Категория: Рецепти |
| Теги: квасоля, баночки

Рекомендовані рецепти:

Рибний паштет з овочами
Відкриті булочки з персиком
Закусочний рулет з серця
Картопляні биточки
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Лимонно-кокосовий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: