Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати борщ "Пікантний"?
На відміну від традиційного - цей борщ точно викличе у членів сім'ї цікавість і надзвичайний інтерес. Господиня може бути впевнена: скільки б пікантного борщу вона приготувала - від страви не залишиться нічого, адже його завжди сприймають на "ура". Отже, як приготувати борщ "Пікантний"?
Для його приготування знадобиться:
- 300-400 гр м'яса на кісточці (баранина, яловичина з жирком);
- 1 буряк;
- 1 морква;
- 250 гр капусти;
- 1 баночка консервованої квасолі;
- 3-4 кисло-солодких яблука;
- 4 картоплі;
- 2 помідори;
- сушені коріння: петрушка, селера;
- лавровий лист;
- 2 зубчики часнику;
- зелень петрушки;
- спеції: сіль, чорний перець;
- кориця;
- рослинне масло;
- томатний соус;
- сметана.

М'ясо варять до готовності. Поки вона вариться, нарізають соломкою картопля, буряк, морква, цибуля, яблука. Шаткуємо капусту. Буряк викладають на сковорідку з рослинним маслом, додають до неї томатний соус і тушкують до готовності.
Цибулю обсмажують з морквою. Після того, як м'ясо буде готове, в м'ясний бульйон додають картоплю, капусту, лавровий лист, коріння. Всі варять на середньому вогні приблизно 15 хвилин. Після цього в бульйон додають квасолю і буряк. Після цього тут же до них відправляють скибочки помідорів і яблук, підготовлену засмажку. Для додання пікантності страві додають корицю і доводять до готовності. В кінці приготування до борщу додають часник, пропущений через чеснокодавку, рубану зелень, страва перчать за смаком.
Перед подачею в тарілки додають сметану, скибочки яблук, обкачані в кориці.
Просмотров: 589
Категория: Рецепти |
| Теги: буряк, додають

Рекомендовані рецепти:

Квасоля з помідорами і грибами
Шоколадне печиво з кунжутом
Картопляний салат з беконом та помідорами
Фруктові цукерки
Салат з авокадо і бекону
Гречані млинці з пшеничною мукою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: