Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати борщ "Пікантний"?
На відміну від традиційного - цей борщ точно викличе у членів сім'ї цікавість і надзвичайний інтерес. Господиня може бути впевнена: скільки б пікантного борщу вона приготувала - від страви не залишиться нічого, адже його завжди сприймають на "ура". Отже, як приготувати борщ "Пікантний"? Для його приготування знадобиться: - 300-400 гр м'яса на кісточці (баранина, яловичина з жирком); - 1 буряк; - 1 морква; - 250 гр капусти; - 1 баночка консервованої квасолі; - 3-4 кисло-солодких яблука; - 4 картоплі; - 2 помідори; - сушені коріння: петрушка, селера; - лавровий лист; - 2 зубчики часнику; - зелень петрушки; - спеції: сіль, чорний перець; - кориця; - рослинне масло; - томатний соус; - сметана. М'ясо варять до готовності. Поки вона вариться, нарізають соломкою картопля, буряк, морква, цибуля, яблука. Шаткуємо капусту. Буряк викладають на сковорідку з рослинним маслом, додають до неї томатний соус і тушкують до готовності. Цибулю обсмажують з морквою. Після того, як м'ясо буде готове, в м'ясний бульйон додають картоплю, капусту, лавровий лист, коріння. Всі варять на середньому вогні приблизно 15 хвилин. Після цього в бульйон додають квасолю і буряк. Після цього тут же до них відправляють скибочки помідорів і яблук, підготовлену засмажку. Для додання пікантності страві додають корицю і доводять до готовності. В кінці приготування до борщу додають часник, пропущений через чеснокодавку, рубану зелень, страва перчать за смаком. Перед подачею в тарілки додають сметану, скибочки яблук, обкачані в кориці. | |
Просмотров: 589 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |