Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати болгарський квасолевий суп?
Повірте, цього супу не потрібні ні м'ясо, ні картопля - він смачний сам по собі. Ідеальне блюдо для тих, хто постить - корисне, ситне і нехлопотное в приготуванні. Ну і звичайно дуже смачне. Що знадобиться для приготування 500 грам сухої квасолі Одна велика морквина Один болгарський перець Три цибулини Два - три стебла селери або 50 грам кореня селери П'ять - шість зубчиків часнику Три столових ложки рослинного масла Дві столові ложки томатної пасти Столова ложка сушеної м'яти (перцевої з гострим смаком) Сіль, чорний і червоний мелений перець Лавровий лист Приготування потрібно замочити Квасолю на ніч у холодній воді, щоб вона набухла. Перед приготуванням воду зливаємо. Дрібно ріжемо цибулю, моркву, селеру і перець ріжемо кубиками. У казанчике або в каструлі з товстим дном розігріваємо олію, обсмажуємо овочі п'ять хвилин. Додаємо томатну пасуть і тушкуємо під кришкою ще п'ять хвилин. Викладаємо квасоля, вливаємо дві склянки води і залишаємо гаситися під кришкою на сорок хвилин. Через сорок хвилин вливаємо ще півтора - два літри води, додаємо часник, лаврушку і м'яту, доводимо до кипіння і готуємо на повільному вогні до готовності квасолі. В самому кінці додаємо спеції, перчимо і солимо до смаку, заправляємо зеленню. Подаємо суп відразу ж, гарячим. Якщо додати менше води, то вийде не менше ситне і смачне друге блюдо, яке може бути гарніром до котлет, смаженого або тушкованого м'яса. | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |