Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати болгарський квасолевий суп?
Повірте, цього супу не потрібні ні м'ясо, ні картопля - він смачний сам по собі. Ідеальне блюдо для тих, хто постить - корисне, ситне і нехлопотное в приготуванні. Ну і звичайно дуже смачне.
Що знадобиться для приготування

500 грам сухої квасолі
Одна велика морквина
Один болгарський перець
Три цибулини
Два - три стебла селери або 50 грам кореня селери
П'ять - шість зубчиків часнику
Три столових ложки рослинного масла
Дві столові ложки томатної пасти
Столова ложка сушеної м'яти (перцевої з гострим смаком)
Сіль, чорний і червоний мелений перець
Лавровий лист

Приготування

потрібно замочити Квасолю на ніч у холодній воді, щоб вона набухла. Перед приготуванням воду зливаємо.
Дрібно ріжемо цибулю, моркву, селеру і перець ріжемо кубиками. У казанчике або в каструлі з товстим дном розігріваємо олію, обсмажуємо овочі п'ять хвилин. Додаємо томатну пасуть і тушкуємо під кришкою ще п'ять хвилин. Викладаємо квасоля, вливаємо дві склянки води і залишаємо гаситися під кришкою на сорок хвилин. Через сорок хвилин вливаємо ще півтора - два літри води, додаємо часник, лаврушку і м'яту, доводимо до кипіння і готуємо на повільному вогні до готовності квасолі.
В самому кінці додаємо спеції, перчимо і солимо до смаку, заправляємо зеленню. Подаємо суп відразу ж, гарячим.
Якщо додати менше води, то вийде не менше ситне і смачне друге блюдо, яке може бути гарніром до котлет, смаженого або тушкованого м'яса.
Просмотров: 453
Категория: Рецепти |
| Теги: Під, води

Рекомендовані рецепти:

Голландський салат з оселедцем
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Печінка, приготована з овочами
Макаронний салат "Рим"
Ажурні млинці (рецепт)
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: