Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати биточки з телятини, фаршировані грибами?
Такі биточки виходять дуже ніжні і смачні. Щоб їх приготувати, візьміть з інгредієнти: Телятина - сто п'ятнадцять грамів; Хліб пшеничний - двадцять п'ять грам; Молоко - тридцять п'ять грам; Сухарі - двадцять грам; Гриби - сімдесят п'ять грамів; Соус - двадцять п'ять грам; М'ясний сік - п'ятдесят грам; Комбіжир особливий - десять грам; Масло вершкове - десять грам; Сіль, перець - за смаком. Приготування: 1. Приготуйте фарш: Гриби (білі або печериці) промийте, зніміть плівку і наріжте кубиками (п'ять - шість міліметрів), обсмажте на сковороді з маслом, до тих пір, поки не випаруватися рідина. Після додайте молочний чи сметанний соус, помішуйте і доведіть масу до загусання, посоліть. 2. З телятини приготуйте котлетну масу (порубати телятину, додати хліб, розмочений в молоці). Масу обробити на кружки товщиною по десять міліметрів. На середину кожного кружечка покладіть фарш. Краю гуртків з'єднайте, запаніруйте в сухарях і надайте їм кругло - плескату форму. 3. Биточки обсмажте з обох сторін з маслом, після поставте в духовку на п'ять хвилин. 4. Подавайте з картопляним гарніром по дві штуки на порцію. Зверху биточки полийте маслом і м'ясним соком. | |
Просмотров: 585 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |