Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати биточки з сиром і крабовими паличками?
З крабових паличок можна приготувати не тільки салати і рулетики, а також можна приготувати і битки. Таке блюдо можна подати і до святкового столу. Готується воно легко, тому з ним впоратися зможуть і молоді господині. До цієї страви можна зробити підливу з йогурту і кропу, часнику. Інгредієнти: Палички крабові - двісті грамів; Сир - сто двадцять грамів; Часник - один зубок; Борошно - одна столова ложка; Спеції. Процес приготування: Крабові палички розморожувати не треба. Палички заморожені крабові треба на тертці (дрібно). Після цього потерти сир і перекласти до крабовим паличкам. Часник очистити і видавити через прес. До крабовою масі треба додати ще й борошно і яйця. Все добре вимішати, присолити і поперчити. Після цього треба з допомогою столової ложки або половничка викласти крабову масу на сковорідку. Смажити до красивої бурштинової скоринки. Перекласти на тарілку або блюдо. Прикрасити лимоном і зеленню. Такі биточки можна подати до відварного рису або картопляного пюре. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 564 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |