Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати биточки з сиром і крабовими паличками?
З крабових паличок можна приготувати не тільки салати і рулетики, а також можна приготувати і битки. Таке блюдо можна подати і до святкового столу. Готується воно легко, тому з ним впоратися зможуть і молоді господині. До цієї страви можна зробити підливу з йогурту і кропу, часнику.
Інгредієнти:

Палички крабові - двісті грамів;
Сир - сто двадцять грамів;
Часник - один зубок;
Борошно - одна столова ложка;
Спеції.

Процес приготування:

Крабові палички розморожувати не треба. Палички заморожені крабові треба на тертці (дрібно). Після цього потерти сир і перекласти до крабовим паличкам. Часник очистити і видавити через прес. До крабовою масі треба додати ще й борошно і яйця. Все добре вимішати, присолити і поперчити.
Після цього треба з допомогою столової ложки або половничка викласти крабову масу на сковорідку. Смажити до красивої бурштинової скоринки. Перекласти на тарілку або блюдо. Прикрасити лимоном і зеленню. Такі биточки можна подати до відварного рису або картопляного пюре.

Приємного апетиту!

Просмотров: 415
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, треба

Рекомендовані рецепти:

Домашня ковбаса з кролика
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Шоколадне печиво з кунжутом
Закритий лимонний пиріг
Баклажани з сиром і помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: