Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати биточки з картоплі, твердого сиру і сиру?
Смачні і до того ж вельми корисні биточки можна приготувати за пропонованим рецептом. Незвичайне поєднання картоплі, сиру робить смак страви пікантним і незабутнім. Таке блюдо можна подати як на сніданок, так і на вечерю. Інгредієнти: Сир - 400 грамів; Картопля - 5 штук середнього розміру; Борошно - 2 супові ложки; Яйце куряче - 3 штуки; Сир твердий - 200 грамів. Процес приготування: Для початку треба картоплю очистити і відварити у воді з додаванням солі. Після того як картопля приготується треба зробити з неї пюре. Сир розім'яти виделкою і додати до картоплі. Після цього треба додати збиті яйця курячі, натертий сир і всипати борошно. Добре перемішати, додати трохи солі, після чого зробити битки. Перед тим як їх посмажити биточки треба обкачати в пшеничному борошні. Потім обсмажити на розігрітій сковороді, повинна утворитися янтарна скоринка. Вогонь повинен бути не сильний. Після цього биточки потрібно викласти у форму для випікання і поставити в гарячу духовку на час близько семи хвилин. Такі биточки можна подавати зі сметаною, вершковим маслом, зеленим горошком. Ці биточки готують несолодкі, але їх також можна приготувати і з додаванням цукру, або їх можна подати з медом, варенням або джемом. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 637 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |