Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати бефстроганов з цвітною капустою?
Список продуктів: чотириста грамів цвітної капусти; сто шістдесят грамів маринованої кукурудзи (маленькі качани); сто грамів корнішонів; одна ріпчаста цибулька; гілочка розмарину; півкіло яловичини; сто грамів масла вершкового; п'ятдесят грамів панірувальних сухарів; перець; дві стіл. ложки топленого масла; двісті мілілітрів червоного вина; чотири стіл. ложки сметани; стіл. ложечка рубаною петрушки;
Капусту розбираємо на суцвіття і відварюємо в підсоленому кипяточке 12 хвилин. Зберігаємо в теплі. Ріжемо скибочками корнішони і кукурудзу. Яловиче філе ріжемо смужками. Цибулька рубаємо кубиками. Обриваємо листочки розмарину і подрібнюємо ножем.

В маленькій сковороді розпускаємо вершкове масло. Підсмажуємо на ньому панірувальні сухарі. В іншій сковорідці гріємо топлене масло, порціями підсмажуємо на ньому м'ясо, солимо, перчимо. У тій же сковороді тушкуємо цибулю з розмарином і наливаємо вино. Додаємо сто мілілітрів води, корнішони, кукурудзу і тушкуємо три мин.Добавляем яловичину, сметану і підігріваємо.

На тарілки викладаємо яловичину і цвітну капусту. На капусту насипаємо трохи підсмажених сухарів, посипаємо петрушкою.
Просмотров: 582
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: стіл, сто

Рекомендовані рецепти:

Гострий суп з квасолею
Торт "Медовик"
Пиріг-галета з журавлиною
Смажена картопля з часниковими стрілками
Рулет маковий на дріжджах
Пудинг з фініками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: