Список продуктів: чотириста грамів цвітної капусти; сто шістдесят грамів маринованої кукурудзи (маленькі качани); сто грамів корнішонів; одна ріпчаста цибулька; гілочка розмарину; півкіло яловичини; сто грамів масла вершкового; п'ятдесят грамів панірувальних сухарів; перець; дві стіл. ложки топленого масла; двісті мілілітрів червоного вина; чотири стіл. ложки сметани; стіл. ложечка рубаною петрушки; Капусту розбираємо на суцвіття і відварюємо в підсоленому кипяточке 12 хвилин. Зберігаємо в теплі. Ріжемо скибочками корнішони і кукурудзу. Яловиче філе ріжемо смужками. Цибулька рубаємо кубиками. Обриваємо листочки розмарину і подрібнюємо ножем.
В маленькій сковороді розпускаємо вершкове масло. Підсмажуємо на ньому панірувальні сухарі. В іншій сковорідці гріємо топлене масло, порціями підсмажуємо на ньому м'ясо, солимо, перчимо. У тій же сковороді тушкуємо цибулю з розмарином і наливаємо вино. Додаємо сто мілілітрів води, корнішони, кукурудзу і тушкуємо три мин.Добавляем яловичину, сметану і підігріваємо.
На тарілки викладаємо яловичину і цвітну капусту. На капусту насипаємо трохи підсмажених сухарів, посипаємо петрушкою.