Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати бефстроганов в сметанному соусі?
Коли потрібно буде приготувати смачне блюдо з яловичини, причому навіть з самого невдалого шматочка - скористайтеся цим рецептом. Бефстроганов в ніжному соусі перевершить всі ваші очікування, - настільки м'яким виходить м'ясо.
Необхідні продукти

700 грам яловичини
Склянку сметани (жирність 15 - 20%)
Одна цибулина
Чайна ложка крохмалю
Половина склянки томатного соусу
Рослинна олія
Сіль і перець
Чверть склянки молока або вершків

Приготування

М'ясо нарізати скибочками, відбити, посипати перцем і сіллю, відбити ще раз. Нарізати поперек волокон довгою тонкою соломкою.
В простору сковорідку або в сотейник наливаємо олію, розігріваємо, викладаємо м'ясо і обсмажуємо на сильному вогні. Коли обсмажиться, вогонь зменшуємо, до м'яса додаємо нарізану кубиками цибулю і обсмажуємо все разом дві-три хвилини, постійно помішуючи. Вливаємо до м'яса томатний соус. Якщо він у вас густий, розведіть невеликою кількістю окропу щоб вийшов як рідка сметана. Додайте сіль за смаком і накрийте сковорідку кришкою. Тушкувати м'ясо до м'якості, зробіть вогонь мінімальним.
Крохмаль розвести в невеликій кількості холодної води, додаємо молоко, виливаємо в каструльку. Ставимо на вогонь, коли маса почне гуснути, вливаємо сметану, прогріваємо дві-три хвилини і виливаємо соус до м'яса. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою ще двадцять хвилин.
Просмотров: 592
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, коли

Рекомендовані рецепти:

Макаронний салат "Рим"
Сирні вафлі
Заливна шинка
Мафіни з бананом і горіхами
Вершково-медові цукерки
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: