Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати бефстроганов в сметанному соусі?
Коли потрібно буде приготувати смачне блюдо з яловичини, причому навіть з самого невдалого шматочка - скористайтеся цим рецептом. Бефстроганов в ніжному соусі перевершить всі ваші очікування, - настільки м'яким виходить м'ясо. Необхідні продукти 700 грам яловичини Склянку сметани (жирність 15 - 20%) Одна цибулина Чайна ложка крохмалю Половина склянки томатного соусу Рослинна олія Сіль і перець Чверть склянки молока або вершків Приготування М'ясо нарізати скибочками, відбити, посипати перцем і сіллю, відбити ще раз. Нарізати поперек волокон довгою тонкою соломкою. В простору сковорідку або в сотейник наливаємо олію, розігріваємо, викладаємо м'ясо і обсмажуємо на сильному вогні. Коли обсмажиться, вогонь зменшуємо, до м'яса додаємо нарізану кубиками цибулю і обсмажуємо все разом дві-три хвилини, постійно помішуючи. Вливаємо до м'яса томатний соус. Якщо він у вас густий, розведіть невеликою кількістю окропу щоб вийшов як рідка сметана. Додайте сіль за смаком і накрийте сковорідку кришкою. Тушкувати м'ясо до м'якості, зробіть вогонь мінімальним. Крохмаль розвести в невеликій кількості холодної води, додаємо молоко, виливаємо в каструльку. Ставимо на вогонь, коли маса почне гуснути, вливаємо сметану, прогріваємо дві-три хвилини і виливаємо соус до м'яса. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою ще двадцять хвилин. | |
Просмотров: 592 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |