Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати барбекю з риби?

Смачно приготоване рибне барбекю, має не менше прихильників, ніж м'ясне. Для барбекю підійде тунець, риба-меч або будь-який інший вид риби з щільною м'якоттю.

Інгредієнти:

6 кусковрыбы, приблизно по 250 г кожний
2 ч. л.продавленного часнику
1 ст.л. лимонного соку
2 ст.л.красного вина
1 ч.л.соли
0,3 стаканаоливкового масла
1 ч.л. вустерського соусу
1 ч. л.молотого чорного перцю
1 ч.л.сушеных листя базиліка, чебрецю, шавлії, орегано і розмарину

Для соусу:

1 стакантоматного кетчупу
0,5 стаканапатоки
по 0,5 ч.л.паприки, сухого цибулі і часнику
1небольшая дрібно нарізана цибулина
0,25 стаканакоричневого цукру
2 ст. л. лимонного соку
1 ст.л.порошка чилі
1 ч.л.листьев чебрецю, материнки, васильків і солі
0,25 ч.л.соуса "Табаско"

Приготування:

1. Рибу помийте і витріть насухо. Укладіть в неглибоку посуд. Змішайте в невеликій мисці вино, часник, лимонний сік, оливкова олія, вустерський соус і спеції. Залийте тунця сумішшю і залиште маринуватися на 4 години.

2. Готуємо соус змішайте всі інгредієнти.

3. Обсмажуйте рибу на грилі по 5-6 хвилин з кожного боку, залежно від товщини шматка, часто змащуючи соусом барбекю. Перед подачею на стіл ще раз полийте соусом.

Приємного апетиту!

Просмотров: 610
Категория: Рецепти |
| Теги: соусом, барбекю

Рекомендовані рецепти:

Багатошарові трикутники
Фініковий кекс
Творожник "Далматинець"
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Відкритий пиріг з персиками
Куряче суфле "Ніжність"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: