Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати баранячі котлети, смажені в молочному соусі?
Для приготування таких котлет візьміть наступні інгредієнти:
Баранина - сто тридцять грам;
Масло топлене - п'ять грам;
Соус молочний - сто грам;
Яйце - десять грам;
Крихти хліба - п'ятнадцять грамів;
Жир для фритюру - п'ятнадцять грамів;
Гарнір - сто п'ятдесят грам;
Соус червоний з мадерою - п'ятдесят грам;
Сіль, перець - за смаком.


Приготування:

1. Від баранячої корейки наріжте котлети з кісточками по одній штуці на порцію і смажте їх на решітці або на сковороді з жиром до готовності.

2. Обсмажену котлету тримайте за кісточку, занурте в гарячий молочний соус, змішаний з сирим яєчним жовтком, покладіть котлету, покриту соусом, на деко, попередньо змащений вершковим маслом, дайте соусу на котлеті трохи охолонути. Після цього змочіть в сирому яйці і запаніруйте в крихтах пшеничного хліба.

3. Котлети обсмажте в жирі (фритюрі).

4. Гарніром для таких котлет може бути зелений горошок або квасоля або складний овочевий гарнір.

Окремо в соуснику подайте соус червоний з мадерою.
Просмотров: 490
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, сто

Рекомендовані рецепти:

Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Торт "Посмішка негра"
Геркулесові смужки з сухофруктами
Курка з томатним рисом
Корисні цукерки з моркви
Вівсяний хлібець
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: