Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати баранину, смажену з картоплею?
Щоб приготувати баранину, смажену з картоплею, знадобляться наступні інгредієнти:
Баранина сто двадцять грам;
Картопля - двісті п'ятдесят грам;
Сало яловиче або бараняче топлене - десять грам;
Огірки чи помідори - п'ятдесят грам;
Сіль - за смаком.


Спосіб приготування:

1. Візьміть жирну баранячу корейку, зачистите її від грубих сухожиль, розрізати на порційні шматки, щоб у кожному шматку залишалося по дві - три кісточки. М'ясо з кісточок не зрізайте.

2. Кожен шматочок змастіть яловичим або баранячим салом, посоліть і смажте на решітці над вугіллям, до потрібної ступеня прожаренности, так само як ростбіф.

3. Навколо баранини укладіть цілі бульби сирої чищеного картоплі середньої величини, по можливості округлої форми. Можна використовувати картоплю, точений бочоночками.

4. Під час смаження шматки баранини і бульби картоплі періодично повертайте з одного боку на іншу і поливайте жиром, соком, який буде виділятися з м'яса.

5. Відпускайте баранину по два шматочки на порцію з картоплею і поливайте м'ясним соком. На гарнір подавайте огірки чи помідори, зелений салат, заправлений оцтом, олією, сметаною.
Просмотров: 410
Категория: Рецепти |
| Теги: баранину, картоплею

Рекомендовані рецепти:

Салат з оливками і тунцем
Сирна запіканка з родзинками
Закусочні рибні кульки
Яблучні сирники
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
«Рафаелло» з плавлених сирків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: