Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати бананові оладки з яблуками?
Пухкенькі і рум'яні млинці з ароматом бананів і легким присмаком яблук. Ідеально підійдуть для дитячого сніданку, особливо якщо запропонувати оладки зі згущеним молоком або варенням.
Що нам знадобиться з продуктів
Один банан (підійде і перестиглий)
Два яблука
Одне яйце
Цукор за смаком
Чайна ложечка ванільного цукру
Чайна ложечка розпушувача
200 мл кефіру
50 грам вершкового масла
Борошно до отримання тесту потрібної консистенції
Рослинне масло для смаження
Приготування

Масло потрібно розтопити і охолодити до кімнатної температури. Потім збити яйце, влити в нього злегка теплий кефір (кімнатної температури або злегка підігріти) і покласти цукор, розпушувач. Розмішати. Банан розім'яти виделкою в пюре, додати в тісто. Поступово підсипати борошно, її потрібно покласти стільки, щоб готове вимішане тісто було приблизно як гарна густа сметана. У вже вимішане тісто кладемо нарізані невеликими шматочками яблука, добре розмішуємо тісто щоб вони рівномірно розподілилися по тесту і даємо йому трохи постояти.
Смажити такі оладки потрібно як зазвичай в невеликій кількості рослинного масла на середньому вогні. Як тільки з одного боку оладки підрум'янилися - перевернути на другу. Приємного апетиту!
Просмотров: 591
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, оладки

Рекомендовані рецепти:

Салат "Рандеву" (рецепт)
Готуємо бісквітне тісто
Яєчна параті
Лимонне задоволення
Хлібні булочки з розмарином
Коржики на кефірі "від бабусі"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: