Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати баклажанові рулетики з м'ясною начинкою?
Баклажанові рулетики готуються за таким же принципом що і голубці - скибочки баклажанів загортається м'ясна начинка і потім все тушкується - запікається в казанку в духовці. Пропорції продуктів довільні.
Необхідні продукти

Баклажани
М'ясний фарш
Спеції на вибір
Сіль і чорний мелений перець
Рослинна олія
Майонез або сметана
Свіжа зелень кропу або петрушки

Приготування

Баклажани для цієї страви краще брати товстенькі, «пузаті», але не дуже великі. Нарізати їх поздовжніми скибочками, товщина повинна бути приблизно півсантиметра. Викласти на застелений пергаментом деко і змастити верхню сторону маслом. Поставити в добре розігріту духовку хвилин на десять. Дістати і остудити.
Приготувати фарш. Змішати його з улюбленими спеціями, за бажанням можна додати яйце або трохи сирої картоплі, посолити, поперчити, покласти дрібно нарізану зелень.
На кожну скибочку баклажана покласти трохи фаршу і скрутіть трубочкою. Викладіть в казанок, кожну трубочку змастіть сметаною або майонезом, влийте трохи води і поставте в духовку. Готувати при температурі 180 градусів 25 - 30 хвилин.
Просмотров: 567
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, кожну

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вишневий мармелад"
Катаеф з яблуками
Салат з квасолі і курки
Печиво з фісташками
Омлет-бісквіт
Яблучні козинаки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: