Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати баклажанну ікру з яблуками?
Додавання яблук надає ікрі приємну, ледь помітну кислинку. Смак ікри може змінюватися в залежності від обраного сорту яблук, якщо брати яблука солодкі, то смак буде більш м'яким, кислі яблука додадуть трохи різкості готовому блюду. Необхідні продукти Три баклажани середньої величини Один - два болгарських перцю Два великих помідора Три середні цибулини Два великих яблука Сіль і чорний перець за смаком Рослинна олія Приготування Розрізаємо баклажан вздовж на дві половинки і змащуємо поверхню олією. Викладаємо у форму для запікання або на деко, ставимо в розігріту до 180 градусів. Запікаємо п'ятнадцять хвилин. Даємо баклажанів трохи охолонути, чайною ложкою виймаємо м'якоть, нарізаємо її дрібними шматочками або рубаємо ножем. Цибулю дрібно ріжемо, обсмажуємо в маслі поки він не стане майже прозорою. Додаємо нарізану шматочками перець. Обсмажуємо дві - три хвилини. Викладаємо в сковорідку баклажани, яблука (їх нарізати дрібними шматочками), тушкуємо під кришкою п'ять хвилин. Потім додаємо помідори, перемішуємо ікру, солимо і перчимо за смаком, тушкуємо на маленькому вогні хвилин 15 - 20. На початку приготування гасити ікру під кришкою, потім кришку зняти щоб випаровується зайва рідина. | |
Просмотров: 591 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |