Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати баклажанну ікру з яблуками?
Додавання яблук надає ікрі приємну, ледь помітну кислинку. Смак ікри може змінюватися в залежності від обраного сорту яблук, якщо брати яблука солодкі, то смак буде більш м'яким, кислі яблука додадуть трохи різкості готовому блюду.
Необхідні продукти
Три баклажани середньої величини
Один - два болгарських перцю
Два великих помідора
Три середні цибулини
Два великих яблука
Сіль і чорний перець за смаком
Рослинна олія
Приготування

Розрізаємо баклажан вздовж на дві половинки і змащуємо поверхню олією. Викладаємо у форму для запікання або на деко, ставимо в розігріту до 180 градусів. Запікаємо п'ятнадцять хвилин. Даємо баклажанів трохи охолонути, чайною ложкою виймаємо м'якоть, нарізаємо її дрібними шматочками або рубаємо ножем.

Цибулю дрібно ріжемо, обсмажуємо в маслі поки він не стане майже прозорою. Додаємо нарізану шматочками перець. Обсмажуємо дві - три хвилини. Викладаємо в сковорідку баклажани, яблука (їх нарізати дрібними шматочками), тушкуємо під кришкою п'ять хвилин. Потім додаємо помідори, перемішуємо ікру, солимо і перчимо за смаком, тушкуємо на маленькому вогні хвилин 15 - 20. На початку приготування гасити ікру під кришкою, потім кришку зняти щоб випаровується зайва рідина.
Просмотров: 554
Категория: Рецепти |
| Теги: ікру, яблука

Рекомендовані рецепти:

Лимонно-горіхові млинці
Коржики на кефірі "від бабусі"
Салат "Червоний"
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Картопляні биточки
Апельсинові мафіни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: