Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати баклажани з базиліком?
Баклажани запікаються в духовці з невеликою кількістю рослинної олії, так що страва цілком можна вважати дієтичним. Як його подавати в якості закуски або овочевого гарніру залежить від щільності і всебічності трапези. Що знадобиться для приготування Два великих баклажана Три столових ложки рослинного масла Столова ложка червоного винного оцту Невеликий пучок базиліка (краще брати зелений базилік) Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Баклажани нарізаємо вздовж довгими скибочками і потім кожен ріжемо кубиками. Складаємо в глибокий салатник. Вливаємо туди масло, перемішуємо, намагаючись щоб масло рівномірно розподілилася і покрило кожен шматочок. Солимо, посипаємо чорним перцем. Викладаємо на деко або у форму для запікання. Ставимо в гарячу духовку і запікаємо на середньому вогні близько півгодини, періодично помішуючи баклажани. Коли стануть м'якими, дістаємо, знову викладаємо в салатник, збризкуємо оцтом. Листочки базиліка рвемо рук і посипаємо зеленню баклажани. В холодному вигляді до такого салату добре підійде нежирна м'яка бринза і помідори. | |
Просмотров: 659 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |