Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати баклажани з базиліком?
Баклажани запікаються в духовці з невеликою кількістю рослинної олії, так що страва цілком можна вважати дієтичним. Як його подавати в якості закуски або овочевого гарніру залежить від щільності і всебічності трапези.
Що знадобиться для приготування
Два великих баклажана
Три столових ложки рослинного масла
Столова ложка червоного винного оцту
Невеликий пучок базиліка (краще брати зелений базилік)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Баклажани нарізаємо вздовж довгими скибочками і потім кожен ріжемо кубиками. Складаємо в глибокий салатник. Вливаємо туди масло, перемішуємо, намагаючись щоб масло рівномірно розподілилася і покрило кожен шматочок. Солимо, посипаємо чорним перцем. Викладаємо на деко або у форму для запікання.
Ставимо в гарячу духовку і запікаємо на середньому вогні близько півгодини, періодично помішуючи баклажани.
Коли стануть м'якими, дістаємо, знову викладаємо в салатник, збризкуємо оцтом. Листочки базиліка рвемо рук і посипаємо зеленню баклажани.
В холодному вигляді до такого салату добре підійде нежирна м'яка бринза і помідори.
Просмотров: 447
Категория: Рецепти |
| Теги: кожен, баклажани

Рекомендовані рецепти:

Рис з імбиром
Баклажани по-італійськи
Угорські булочки з сиром
Торт пісочно-чорносливове
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Горіхово-кавовий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: