Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати англійська пиріг з сиром?
Рецепт кілька трудомісткий в приготуванні і швидко його не зробити. Дріжджове тісто потрібно, та й сам спосіб формування пирога (англійці називають його сирним хлібом) теж вимагає часу. Однак результат без сумніву приголомшливий і звичайно ж пиріг варто витраченого часу.
Необхідні продукти для опари
250 мл теплого молока
Дві склянки борошна
11 г сухих дріжджів

Для тесту

Два яйця
150 грам сиру
75 грам вершкового масла
2 - 2,5 склянки борошна
Дві чайних ложки цукру
Чайна ложка солі
Один білок для змащування
Приготування

Дріжджі розводимо теплим молоком, додаємо борошно, дрібку цукру, розмішуємо до однорідної маси. Опара вийде густа, майже як тісто. Даємо їй підійти в теплому місці.

Сир тремо на дрібній тертці, яйця збиваємо з м'яким маслом і цукром, сіллю. Коли опара підніметься, обминаємо її і додаємо яйця з маслом і ще склянку борошна. Вимішуємо, викладаємо тісто на стіл і додаємо другий стакан борошна. Місимо поки тісто не стане тугим, але еластичним. Залишаємо для підйому в теплі на годину.

Готове тісто розкачуємо на аркуші пергаменту в коло товщиною 1 см і діаметром 45 - 50 див. В центр ставимо склянку, розрізаємо коло на 4 частини (тісто під склянкою не чіпаємо). Потім кожну з чотирьох частин ріжемо ще на п'ять частин. Через одну частину викладаємо начинку, накриваємо порожній частиною. У нас повинно вийти десять частин, кожну з яких потрібно загорнути жгутиком (обкручуємо навколо осі щоб начинка не випадала). Потім один з джгутиків звертаємо равликом і укладаємо на центр. Всі інші теж звертаємо равликами і маємо навколо центру. Перекладаємо разом з пергаментом деко, даємо підійти, змащуємо білком і посипаємо сиром.
Випікаємо 40 - 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Просмотров: 409
Категория: Рецепти |
| Теги: частин, тісто

Рекомендовані рецепти:

Свинина за оригінальним рецептом
Салат "Червоний"
Суп-пюре з петрушки з грибами
Макарони з шинкою і грибним соусом
Геркулесові смужки з сухофруктами
Тости з овочами і пастою авокадо
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: