Головна » Статті » Рецепти

Як приготує шпигованную яловичину?
Для приготування шпигованной яловичини візьміть наступні інгредієнти:
Яловичина (м'якоть) - один кілограм;
Шпик або копчена грудинка - сто грам;
Морква - одна штука;
Лук - одна головка;
Корінь петрушки - один;
Хлібна кірка - шматочок;
Борошно - одна столова ложка;
Сіль, перець - за смаком.


Приготування:

1. М'ясо ретельно промийте під проточною водою, зріжте плівки.

2. Шпик, моркву і корінь петрушки наріжте брусочками, товщиною в п'ять міліметрів.

3. Візьміть гострий ніж і проколіть м'ясо вздовж волокон. У проколи вкладіть брусочки шпику, петрушки, моркви. М'ясо натріть сіллю і перцем.

4. Жир сильно розігрійте і обсмажте в ньому м'ясо до утворення коричневої скоринки, після долийте невелику кількість гарячої води, киньте хлібну кірку, півкільця цибулі і тушкуйте м'ясо під кришкою на слабкому вогні, до готовності.

5. Готове м'ясо вийміть, в соус додайте борошно, розведену в невеликій кількості води і тушкуйте соус п'ять хвилин. Після соус процідіть, овочі перетріть через сито і покладіть в соус.

6. Яловичину наріжте поперек волокон на шматки і подайте до столу. Соус подайте окремо.
Просмотров: 515
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Креветочний салат по-креольски
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Сирна запіканка
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Рублене тісто
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: