Як правильно готувати молочний коктейль з морозивом?
Іноді трапляється так, що коктейль виходить невдалим - молоко окремо, піна окремо. Для того, щоб не було розчарувань і коктейль завжди виходив смачним, дотримуйтесь рекомендацій, адже в приготуванні кожної страви є свої секрети й тонкощі. Причина невдалого коктейлю може бути тільки в морозиві. Перш ніж придбати вибране морозиво, прочитайте склад інгредієнтів. В складі не повинно бути рослинних інгредієнтів (рослинних жирів), у складі морозива повинні бути молочні продукти. Якщо будуть рослинні компоненти, це і призведе до розшарування коктейлю, збити його буде неможливо. Багато чого залежить і від того, як ви збиваєте коктейль. Збивати його потрібно у високому, місткому склянці. Якщо ви користуєтеся звичайним міксером, то рухи потрібно робити знизу вгору, тоді маса рівномірно збиватися і знизу і зверху. При утворенні густої піни її потрібно відібрати або злити в склянку і продовжити збивання. Коли наллєте збитий коктейль по склянках, зверху додайте піну яку раніше відібрали. Якщо коктейль збивається міксером з нижнім розташуванням віночка або блендером, то ваша участь у процесі зводиться до мінімуму. Вам потрібно лише дочекатися закінчення процесу і розлити коктейль в красиві склянки.