Головна » Статті » Рецепти

Як правильно готувати молочний коктейль з морозивом?
Іноді трапляється так, що коктейль виходить невдалим - молоко окремо, піна окремо. Для того, щоб не було розчарувань і коктейль завжди виходив смачним, дотримуйтесь рекомендацій, адже в приготуванні кожної страви є свої секрети й тонкощі.
Причина невдалого коктейлю може бути тільки в морозиві. Перш ніж придбати вибране морозиво, прочитайте склад інгредієнтів. В складі не повинно бути рослинних інгредієнтів (рослинних жирів), у складі морозива повинні бути молочні продукти. Якщо будуть рослинні компоненти, це і призведе до розшарування коктейлю, збити його буде неможливо.
Багато чого залежить і від того, як ви збиваєте коктейль. Збивати його потрібно у високому, місткому склянці. Якщо ви користуєтеся звичайним міксером, то рухи потрібно робити знизу вгору, тоді маса рівномірно збиватися і знизу і зверху. При утворенні густої піни її потрібно відібрати або злити в склянку і продовжити збивання. Коли наллєте збитий коктейль по склянках, зверху додайте піну яку раніше відібрали.
Якщо коктейль збивається міксером з нижнім розташуванням віночка або блендером, то ваша участь у процесі зводиться до мінімуму. Вам потрібно лише дочекатися закінчення процесу і розлити коктейль в красиві склянки.
Просмотров: 438
Категория: Рецепти |
| Теги: Коктейль, бути

Рекомендовані рецепти:

М'ясний батон з дайконом і шинкою
Млинці з зеленою цибулею
Закуска з брокколі і шпрот
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Кекси з чорницею і брусницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: