Як можна зробити економними бутерброди з червоною риби?
Апетитно і смачно виглядають бутерброди з червоною рибою. Це не тільки святкова страва, але також і дуже корисне. Звичайно, не всім по кишені підходить купувати філе червоної риби для бутербродів. Тому багато господині йдуть на хитрість. Необхідно взяти:
Хребет лосося замороженого, цукор, сіль і масло рослинне.
Процес приготування:
Для початку дамо природним чином розморозитися хребту лососевому. Після цього його трохи висушуємо. І акуратно починаємо зіскоблювати шматочки м'яса з хребта, вийде лососева стружка. Всю цю стружку укладаємо в баночку. Після цього треба стружку присолити, трохи солоніша, ніж, якщо б треба було відразу їсти її. Також додати трохи цукру (половину чайної ложки), перемішати і влити трохи олії. Перемішати акуратно.
Після цього закрити кришкою і поставити на засолку в холодильник приблизно на півтори - дві доби. Цього часу якраз достатньо, щоб стружка просолились.
Після цього треба хліб промазати маслом і потім поверх нього розкласти стружку лососеву, прикрасити зеленню, збризнути соком лимона.