Головна » Статті » Рецепти

Як можна приготувати конфі з солодкого болгарського перцю?
Це блюдо трохи нагадує лечо, хоча принцип приготування у нього відрізняється. Для його приготування в класичному варіанті використовується червоний перець, але можна використовувати й інші колірні гами перцю.
Інгредієнти:

Болгарський перець (великий) - шість штук;
Часник - три зубки;
Олія оливкова;
Перець мелений і сіль.

Процес приготування:

Перш за все, треба очистити перці і порізати їх уздовж. Після цього треба на металевий лист вилити масло оливкове і розкласти на нього перці. Поставити в духову піч і запікати приблизно близько сорока хвилин. Температура повинна бути приблизно сто шістдесят градусів.
Після цього перці треба дістати і видалити з них шкірку, а м'якоть перцю порізати соломкою.
Часник треба видавити через прес і після цього перетерти з перцем і сіллю.
Після цього нарізані перці треба перекласти в плоску миску і посипати перетертим часником, потім залити повністю оливковою олією. Дати постояти так перцям три або чотири години. Після цього перці можна скласти у вже підготовлену суху скляну тару, закрити кришкою і прибрати на холод.
Просмотров: 414
Категория: Рецепти |
| Теги: перці, треба

Рекомендовані рецепти:

Солодкі профітролі
Гречана каша з тофу
Пиріжки з щавлем і яйцем
Пісочний пиріг
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Пряники медово-бананові
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: