Головна » Статті » Рецепти

Як маринувати кабачки?
Рецептів маринованих кабачків дуже багато, але ще один я думаю не буде зайвим. Тим більше що готувати кабачки по ньому швидко і просто, і готові вони будуть вже через кілька годин.
Що нам знадобиться для приготування

Кілограм молоденьких кабачків
Чайна ложка з гіркою солі
150 мл оливкової олії
Шість столових ложок винного оцту
Чотири столові ложки рідкого меду
Шість зубчиків часнику
Пучок свіжого кропу
Мелений чорний перець

Приготування

Кабачки потрібно нарізати дуже тонкими язичками. Для цього добре підійде овощечистка з широким лезом. Їй просто знімайте шар за шаром м'якоть кабачків, скибочки повинні бути тонкими, буквально по міліметру товщиною. Можна нарізати кабачки і ножем, але це вимагає чимало часу і терпіння.
Нарізані кабачки скласти в простору миску, посолити, перемішати і залишити на півгодини. Пропустити через землянку часник, змішати з олією і оцтом, медом і дрібно нарізаною зеленню. Можна додати свіжу кинзу або базилік.
З кабачків злити сік, що виділився, залити маринадом, перемішати. Поставити в холодильник на три - п'ять годин (краще на ніч) і потім подавати як закуску.
Просмотров: 565
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, ЩО

Рекомендовані рецепти:

Пиріг лимонно-медовий
Салат "Букет нареченої"
Бутербродний торт "Полосатик"
Зефір на десерт
Смородиновий пиріг
Сирна запіканка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: