Головна » Статті » Рецепти |
Як маринувати цвітну капусту?
Рецепт маринаду нагоді і для приготування маринованих печериць. Концентрацію оцту вибирайте по смаку - якщо любите кислий маринад, то беріть оцет 9%, якщо не дуже - використовуйте оцет 5-6%. Що знадобиться для приготування Невелика головка цвітної капусти (500 - 600 грам) Третину склянки оцту Половина склянки рослинного масла Три - п'ять зубчиків часнику Десять горошин чорного перцю Дві чайних ложки цукру Чайна ложка солі Чотири лаврових листочка Приготування Качан капусти розберіть на суцвіття, промити під проточною водою. Складіть в каструлю, влийте води щоб покрила капусту і доведіть до кипіння. Поваріть хвилини дві, дістаньте шумівкою і відразу ж охолодіть під проточною водою. Всі інгредієнти для маринаду, покласти в каструлю, влити трохи води і довести до кипіння. Киплячим маринадом залити капусту, накрити кришкою і дати охолонути. Коли капуста охолоне, розкласти по банках і поставити в холодильник чи можна їсти відразу. Краще готувати капусту з вечора і ніч потримати в холодильнику - тоді вона краще просочиться маринадом і буде смачніше. | |
Просмотров: 1545 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |