Головна » Статті » Рецепти

Як готувати сирні кульки?
Рецепт безумовно порадує любителів сиру. Готуються кульки з сиру за таким же принципом як і всім відомі сирні кульки - обсмажують в маслі, але склад інгредієнтів зрозуміло інший.
Необхідні продукти
Чотири яєчних білка
200 грам сиру
Трохи борошна
Пучок свіжої зелені (за бажанням)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло або інший жир для смаження
Приготування

Відокремлюємо білки від жовтків, додаємо трохи солі в збиваємо в щільну піну. Сир натираємо на дрібній тертці, змішуємо з білками. Якщо маса вийшла рідкою, додайте трохи борошна. Поперчіть за смаком. З отриманої маси (вона повинна бути досить густий) формуємо невеличкі кульки, обвалюємо їх у борошні або панірувальних сухарях і невеликими партіями обсмажуємо в киплячому жирі. Вогонь робимо спочатку сильний щоб добре розігріти жир, потім зменшуємо до середнього і не збільшуємо. Інакше кульки зовні потемніють, а всередині залишаться сыроватыми.
Коли кульки в обсязі збільшаться приблизно вдвічі, вийміть їх шумівкою і викладіть на паперові серветки, щоб вбрався зайвий жир. Можна подавати як гарячими, так і теплими.
Просмотров: 448
Категория: Рецепти |
| Теги: Жир, кульки

Рекомендовані рецепти:

Українські пампушки з часником
Млинці з м'ясом
Свинина по-китайськи
Мафіни з чорницею
Печиво "Новорічна суміш"
Манник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: