Головна » Статті » Рецепти

Як готувати савойську капусту з рисом?
Найближча родичка білокачанної капусти савойська капуста не дуже популярна у нас, хоча зустріти її у продажу можна досить часто. Багато хто просто не знають, як готувати дуже корисний овоч. Одне із самих простих у приготуванні і доступних страв готується з додаванням рису.
Необхідні продукти

Качан савойської капусти
200 грам рису
100 мл рослинної (оливкової) олії
3 - 4 помідори
Кілька зубчиків часнику
100 грам твердого сиру
Зелень петрушки
Сіль, перець за смаком
Приготування

Рис промити під проточною водою. Помідори обшпарити окропом і зняти шкірку. М'якоть натерти на тертці або подрібнити у блендері. Капусту нарізати великими шматочками. У сковорідці розігріти олію, обсмажити подрібнений часник, додати помідори, тушкувати кілька хвилин. Покласти капусту, перемішати.

Викласти рис, залити суміш з овочів і рису двома склянками окропу. Посолити і поперчити за смаком, додати улюблені спеції і приправи. Накрити кришкою і тушкувати до готовності рису. Якщо води буде мало, то в процесі приготування трохи підлити. Готову капусту посипати тертим сиром і зеленню петрушки. Подавати блюдо гарячим.
Просмотров: 692
Категория: Рецепти |
| Теги: рису, капусту

Рекомендовані рецепти:

Вафлі вершкові
Закуска "Грибна галявина"
Samosa - індійські пиріжки
Мексиканське горіхове печиво
Закритий лимонний пиріг
Курка, запечена з травами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: