Головна » Статті » Рецепти |
Як готувати савойську капусту з рисом?
Найближча родичка білокачанної капусти савойська капуста не дуже популярна у нас, хоча зустріти її у продажу можна досить часто. Багато хто просто не знають, як готувати дуже корисний овоч. Одне із самих простих у приготуванні і доступних страв готується з додаванням рису. Необхідні продукти Качан савойської капусти 200 грам рису 100 мл рослинної (оливкової) олії 3 - 4 помідори Кілька зубчиків часнику 100 грам твердого сиру Зелень петрушки Сіль, перець за смаком Приготування Рис промити під проточною водою. Помідори обшпарити окропом і зняти шкірку. М'якоть натерти на тертці або подрібнити у блендері. Капусту нарізати великими шматочками. У сковорідці розігріти олію, обсмажити подрібнений часник, додати помідори, тушкувати кілька хвилин. Покласти капусту, перемішати. Викласти рис, залити суміш з овочів і рису двома склянками окропу. Посолити і поперчити за смаком, додати улюблені спеції і приправи. Накрити кришкою і тушкувати до готовності рису. Якщо води буде мало, то в процесі приготування трохи підлити. Готову капусту посипати тертим сиром і зеленню петрушки. Подавати блюдо гарячим. | |
Просмотров: 692 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |